Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine


A plecat prietenul lui sormea,si fosta mea prietena,si m-am gandit sa alung plictiseala prin a scrie in blogul asta.Ma gandesc ca am ajuns bine....cand dupa ce m-am despartit mi-a dat cadou acele papusele frumoase,in care eu eram acea papusa 'voodoo" si ea era cu cutitul sa ma taie...privind acuma kiar ma amuz la situatie,si de la despartirea asta naspa,si scrisorile scrise in sange,sa fim iarasi amici,prieteni sau cum vrea fiecare sa ii zica,desi efectul pe termen lung nu este benefic,cel putin pentru ea,tot ma bucur ca mai vb dupa ce ne-am despartit.

Voi cum faceti sa va treaca plictiseala ? Alte variante in afara de Cstrike,sau ce jocuri mai jucati voi acuma,nu ma mai pasioneaza de cand am jucat Muonline vreo 3 luni,aproape 17 ore pe zii,de nu stiam daca este zii sau noapte,oricum mi-am revenit din soc pana la urma,si am mai experimentat unele jocuri,dar mai degraba ca hobby.

1 Comment:

  1. Anonim said...
    mai vivishor mama ai uitat k noi nu suntem oameni...deci nu ne plictisim:)sa shtii k ai talent incearca sa scrii ceva mai profund,sa vezi ce o sa iasa...asta desigur knd o sa te mai plictiseshti pe viitor:)

Post a Comment