Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Na,vedeti !!!!!! Sau si aja scrie prea mic,plm frate asta a avut reactie mai "mare" din partea voastrra decat ala de pe Ogrish .Aja ca mi-am schimbat avatarul,si sa fiu in conformitate cu niste poze din revenge,care copilul ala emo a uitat sa mi le dea,mi-am pus o poza emo . Pun si eu o poza funny si sariti totii pe mine,lailor =))

2 Comments:

  1. Anonim said...
    Si pe tine te-a facut plin de greseli gramaticale si dezacorduri. imi pare rau ca tre sa afli asta pe net, dar esti dus. Sau esti trendi. E trendi sa te pastilezi cu tussin? :-?
    Hmm, do what you do, mie imi place sa pot sa demonstrez ca se poate mai rau intotdeauna, si e foarte usor sa dau un link la blogu` tau. Stiu, te bucuri, itsi fac reclama, dar cand o sa depaseasca voturile "te doare capu`" ar trebui sa te opresti. Voie buna!
    Badita Florin said...
    Nu am nevoie de reclama,dar nu ma va deranja daca imi faci.Dezacorduri si greseli...Faza cu greselile gramaticale stiu,si chiar voi vrea sa incep sa scriu mai corect gramatical.Si cat despre tussin,am incercat,nu mi-a placut,si le-am pastrat ca amintire,prefer sa fumez ceva la o petrecere ceva,ma simt mai bine.

    Mersi ca ma citesti ;) Mai astept criticile tale

Post a Comment