Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

"

Marilyn Manson la B’ESTIVAL 2007!
In zilele de 30 iunie si 1 iulie, Emag!c Entertainment va organiza in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti primul festival romanesc dupa exigente internationale, B’ESTIVAL: mai multe scene, mai multi artisti internationali si mult mai multa distractie!

Unul dintre headlinerii B’ESTIVAL-ului va fi nimeni altul decat Marilyn Manson, vedeta rock autoproclamata “Anticrist-ul Superstar”! Indiscutabil una dintre cele mai celebre si mai controversate aparitii din lumea showbiz-ului, Marilyn Mason a reusit sa-si atraga milioane de fani din randul publicului tanar, spre nemultumirea politicienilor conservatori si a parintilor ingrijorati.

"

Continuarea : AICI

Legea cultelor va face ca acest concert ,precum muzica produsa de celebru cantaret,sa fie considerata ofensa ? timpul va decide

3 Comments:

  1. Parizian said...
    Parerea mea e ca ar trebui adus un cenzor in sutana (obligatoriu vorbitor de limba lui Henry Miller)care sa stea cu mana pe buton iar la fierare cuvand necurat sa biiiiiiiiipaie.

    Cred ca ar fi un frumos concert de bipuri, creste-le-ar flori la pervaz, vorba Ungurului Bulan...
    Anonim said...
    deci manson e sooper dar are dreptate strider da ce beepuri k le trebuie ceva mai lung decat un beep sa sufle din trompeta imediat cum e un cuv necurat deci in loc de concert de beepuri ar fi unu de trompete shi ar fi mai crazy
    Anonim said...
    just B there ! :X

Post a Comment