Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Alexa Constantin doboara recordul mondial la masturbare

28 Mar 2007

Este oficial: Alexa Constantin, un roman de 17 de ani, din Tulcea, este noul rege al masturbarii. Intr-un maraton al rezistentei si al determinarii, Alexa Constantin a reusit sa obtina 36 de orgasme intr-o perioada de 24 de ore. In cursul celor 24 de ore, el a rezistat cu stoicism somnului, atipind intermitent, dar a continuat sa ramana focusat si excitat cu ajutorul unei colectii impresionante de filme pornografice. 400 de filme erotice si 3 televizoare ce au mers constant l-au ajutat sa zdrobeasca vechiul record mondial.
Alexa Constantin doboara recordul mondial la masturbare
Se pare ca datorita dezvoltarii neobisnuite a muschilor bratului, Alexa Constantin nu este un masturbator obisnuit. In interviul dat presei dupa stabilirea recordului, Alexa Constantin a declarat urmatoarele: "Masturbarea pentru mine este un mod de viata. Ma antrenez pentru acest record de cand aveam 13 ani si sunt foarte fericit ca am reusit aceasta performanta".

Vechiul record ii apartinea unui alt tanar roman, Grigore Marian, care a reusit sa obtina 27 de orgasme intr-o perioada de 24 de ore, dar Grigore Marian nu a vrut sa comenteze acest record.

Intrebat care va fi noul record mondial pe care vrea sa-l stabileasca, Alexa Constantin a raspuns ca lucrul pe care il va face imediat este sa caute "o punga de gheata si crema pentru a-si potoli arsurile penisului".

By : http://stiri.acasa.ro

Numai la noi putea sa fie asa ceva :)))

LATER EDIT : Mi-am luat teapa :)) si rad ca prostu =))) nu numai pentru labarul ala dar ieri fratimiu se plangea ca o colega de a ei a fost arestata pentru dare de mita . Si acuma am vazut aici http://vladinho.net ,dupa ce Visurat a fost la fel de uimit ca mine de stire.
Ce teapa urata mi-am luat .Vorba aia,ce nu te omoara te face mai puternic

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Hai sa-ti arat ceva antic: http://we3d.net/2006/10/11/gigi-becali-vedeta-internationala/

    dar tu la vremea aia nu erai prin blogosfera, ah?

Post a Comment