Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Deci vreau sa exprim mai multe opinii in postul asta.

  • 1 Nu am nici o legatura cu blogosfera din romania,dar blogul,ca multe alte comunitatii online creeaza o dependenta,o atasare,si il integreaza ca un tot unitar din viata noastra.Acum 2 ani,timp de 6 luni de zile am stat numai cu un joc online MuOnline,multi nu ati auzit de el,dar cei care au auzit de el,sau mai rau au fost dependenti si ei ca mine,ma vor intelege.Deci ajungeam sa rad la niste glume care daca le auzea cineva care nu avea hsabar cujocul se uita la mine si ma lua la bataie pentru risipa de timp.In fine am fost vreo 2 saptamani pe la tara,in care transpiram cam cum transpir acum sa apara Prison Break 2x20 .Dupa vreo 3 saptamani in Puscarie - la tara am observat ca pot trai si fara Muonline. Dupa a urmat o perioada de 1 an in care efectiv nu am mai jucat aproape nici un joc,exceptie solitare,hearts si cateva jocuri mai vechi,dar jocuri online,mai ales mmorpg nu .

De ce am aberat atat de departe . pentru ca asa pot explica de ce voi scrie despre blogosfera , avand si obtiunea de a ma atasa de anumite personaje din ea , stiind ca bacul care vine sau o plimbare de 3 saptamani la tara,sau poate doar 2 zile cu prietena ( nu are blog,deci nu cereti link - deja devin unu din ei :P ) Deci daca ajung si eu sa creez nimicuri palpabile ,sau sa le comentez pe cele deja existente,sa stiu ca ma pot retrage oricand.

  • 2 In prima parte am explicat ca sunt dependent de blog :| Acum continuam cu partea a 2 :

SUPPORT PITICU RO . Ok tata
,sincer mie simpatic chiar daca nu am avut relatii cu el.E de al vostru,ajut si eu sa fac pe lingaul pe aici,ori din spirit civic sau poate numai ocaziei sa mai postez un articol care sa depaseasca 50 de cuvinte.In fine frate nu conteaza . Deci revenim SUPPORT PITICU RO .sincer imi place sa ajut dar nu stiu cu cat te poti simti mai bine daca vezi pe 10 bloguri cum incerca lumea sa te ajute,eu unu as prefera 5 prieteni langa mine si lada de bere.Trafic are deci nu puteam zice ca sa o sa aiba mare crestere care sa il bucure.Nu mai are prietena... da,eu cel putin asta am inteles.Ca isi gaseste mai usor prin faptul ca fetele au auzit ca bloggeri sunt hot .Unica blogerita pe care as vrea sa o vad este andda,pentru ca este tarfa,sau cum o mai fii,dar are personalitate frate,ceva ce lipseste la multe tipe in ziua de azi.Si m-am si plictisit de fete care desi si-au luat vre 4-5 puli la activ sunt varza in pat,ele stau tolonite acolo si eu trebuie sa fac toata treaba.Mersi de muia de dupa orgasmul tau,dar nu se compara.

  • Nu am ce sa sup(p)ort .Spuneti-mi ceva concret,gen salvati Vama veche,aruncati la gunoi .Sau orice altceva....dar cum sa ii ofer suport. ? Acum urmeaza si conspiratile ... daca este o inscenare...daca este o tehnica publicitara... etc In fine nu o dau in OZN-uri ca ma lungesc cu vorba.Cat despre partea acuzata.... ce vrei sa fac cu ea ? Daca la el voi "tine" inseamna ca trebuie sa arunc cu oua in anca cand o vad pe strada? Ca avatarul ei,daca imi folosesc imaginatia,seamana cu o tinta.De ce ziceti ca a fost hack...ca daca erau impreuna cred ca parola lui era la discretie pentru ea.Deci ma indoiesc ca avea nevoie de prea mult chin cu "prieteni" ei,dar whatever nu asta este ideea.

Cat despre comentul lui
Patris says:
  1. statsusul meu si avataru pe mess le-ai vazut! si alea or sa ramana pana cand piticu.ro va fi deschis! ai uitat sa precizezi de la cine a pornit ideea! ;)

Aveti prea multa energie in voi,si nu aveti unde sa o folositi.Deci daca ne-am utiliza "fortele" in scopuri mai "nobile" adica sa schmbam ceva in tara asta numai prin puterea blogului.Sa ajungem ceva de speriat,un fel de digg.com unde cand ajunge o stire locale...despre o spaga,despre un politicean,despre morti masii ca nu conteaza,sau niste proiecte ,cat de simple,cum ar fii amenajarea unui parc,am putea face niste chestii mai placute decat sa folosim "spatiul nostru".Dar las patriotismul

Ce suport ? Eu zic ca avatarul asta >>>

4 Comments:

  1. Anonim said...
    bine zis, chiar mi'a placut postu' .. si app, e chiar bun blogu' tau
    Badita Florin said...
    Mersi ca esti din mica,dar importanta categorie care crede asta :)

    O sa incerc sa fac mai multe articole in genul asta
    Anonim said...
    Culmea culmlor este că eu sunt cu el bine mersi... Mulţumesc celor care mi-au urat de "bine"...

    Îmi place mult postul...

    Până la urmă oamenii au recunoscut că au întins rahatul petru trafic şi pentru că nu se putea să se treacă cu vederea...
    Badita Florin said...
    "şi pentru că nu se putea să se treacă cu vederea..." e kkt nu se putea sa se treaca cu vederea. poate ca nu s-a vrut sa se treaca cu vederea . In fine pt trafic face lumea multe

Post a Comment