Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Nu va speriati,stiu ca e acelasi site,dar asta e pe bune :)))

Vanzările on-line încep să prindă contur şi în satul romanesc. Tot mai multe oferte de comercializare a produselor alimentare, dar şi a animalelor, sunt postate pe site-uri. Chiar dacă pentru cei mai mulţi ţărani calculatorul continuă să rămană o enigmă, o parte din ei au acceptat provocarea de a-şi promova şi vinde produsele cu ajutorul tehnologiei moderne. Se întamplă în toată ţara. Pentru început, fiindcă tastatura nu prea are vreo legătură cu... legătura de mărar sau căpăţana de varză, ţăranii au apelat la ajutoare. I-au sprijinit să se iniţieze în tainele calculatorului copiii sau rudele mai tinere, generaţie pentru care internetul face parte din cotidian.

Astăzi, ţăranii din Suceava scot la vanzare, pe site-ul www.anunturi-agricole.ro, tot felul de produse alimentare sau animale. De la lucernă, cartofi şi varză murată pană la albine sau chinchila, pui de curcă, purcei, dar şi tractoare sau motopompe.

Murături scoase la vanzare... on-line

Branduşa Paslari, o femeie trecută de mult de prima tinereţe, din localitatea suceveană Milişăuţi, are postat un anunţ pe site-ul www.anunturi-agricole.ro pentru vanzarea verzei murate. Încă din primele zile, ne spune femeia, a primit telefoane din Bucureşti şi Timişoara de la cei care voiau să-i achiziţioneze produsele. „Mi s-a părut preţul cam mic şi am refuzat. Acum îmi pare rău, dar poate că se va mai uita cineva acolo, pe calculator", ne-a declarat femeia, plină de optimism.

http://stiri.acasa.ro/stiri/%C5%A2%C4%83ranii-%C3%AE%C5%9Fi-vand-varza-murat%C4%83-pe-internet_--s46236.html

0 Comments:

Post a Comment