Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Daca sunteti ca mine...si nu aveti ce face in autobuz,si aveti un mobil nu pre avechi,este ideala o plimbare pe wap ca sa va scapa de pliciseala in timp ce ascultati muzica la mobil. Asa ca va recomand cu caldura un site care va ajuta in problema asta. http://www.3gpvideo.ro

Poti sa faci download la videoclipe 3gp , poti afla daca telefonul tau suporta 3gp .

Daca esti pe Vodafone ca mine , atunci traficul e o problema . Nimik mai simplu,copiezi Videoclipele in format 3gp in calculator,si apoi cablu de date.

Stiri : De pe acelasi site am mai aflat ca

Taxele pentru inregistrarea domeniilor ".com" si ".net" se vor scumpi, incepand din 15 octombrie, cu 7%, respectiv 10%, decizie luata pentru imbunatatirea infrastructurii tehnice a internetului, potrivit unui comunicat al autoritatii centrale VeriSign, care administreaza baza de date cu adrese web. Inregistrarea unui domeniu .com va costa cu 7% mai mult, iar cea a unui domeniu .net cu 10%. Companiile si organizatiile care inregistreaza domenii web vor plati catre VeriSign cu 7% mai mult, adica 6,42 dolari pentru fiecare domeniu .com inregistrat si cu 10% in cazul extensiei .net, respectiv 3,85 dolari.

http://www.3gpvideo.ro/free-3gp-videos/content/view/65/9/

0 Comments:

Post a Comment