Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Fiecare om din lumea asta are 2 persoane,si nu ma refer la modul conventional,ma refer la prima persoana ,care implica personalitatea omului,inteligenta ,etc .Si a 2 persoana care defineste omul cand este intr-un mediu intim cu cineva.Si in 80% din cazuri a 2-a persoana este mult mai diferita decat prima.

Am fost cu o tipa,personalitate super marfa… tupeista…etc.. iar cand era vorba de pat parca ma combinasem cu o tocilara care nu o lasa masa sa stea mai mult de ora 8 afara,asa se comporta.

Acum sa recapitulam.Deci prima oara cand te combini cu o fata o cunosti la persoana 1-a ,apoi dupa 10 minute….o saptamana ,o luna,2-3 depinde de caz ajungi sa o cunosti la persoana a 2-a .In unele cazuri trec 8-12 luni poate si 2 ani ( dragoste dragoste…dar sa fie si la sensul propriu…ca doar suntem oameni ) .

Iar cum totusi traim in lumea reala,trebuie sa aducem subiectul despre persoana a 3-a , care daca rezulta imediat dupa ce ai cunoscut persoana a 2-a si doar asta ai vrut de la tipa,esti un distrus si v-as ucide ca pe porci .Dar in fine . persona a 3-a reprezinta faptul cand ai trecut de pers 1 si 2, si ajugne ca persoana in cauza sa devina :

- Cu ELE am fost mai de mult

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Foarte adevarat ;)

Post a Comment