Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Ce aduce nou Homemade.ro?

Homemade.ro este un proiect complex - este primul si singurul concept romanesc de tip „videoblog” care are multipla acoperire si difuzare: INTERNET, TELEFONIE MOBILA, TELEVIZIUNE. Cu alte cuvinte, autorii de filme homemade au sansa ca realizarile lor sa poata fi postate, difuzate, arhivate, atat pe Internet, cat si pe telefonul mobil – in portalul Vodafone live! – cat si in cadrul emisiunii Homemade.ro, difuzata in fiecare vineri la 23:10 de catre TVR2.

Homemade.ro este un proiect menit sa incurajeze creatia si productia romaneasca in acest domeniu. Avem incredere ca romanii sint creativi si ca exista multe talente care trebuie descoperite si care nu au unde si cum sa se exprime. Daca majoritatea site-urilor de profil posteaza si promoveaza numai filme extravagante, super-comice, inedite, Homemade.ro doreste sa ofere oricui sansa de a posta materiale, chiar daca acestea sint simple idei sau filme banale. Menirea Homemade.ro este aceea de a oferi oamenilor un spatiu liber de exprimare si de a-i ajuta sa fie cunoscuti si sa intre in contact cu alti oameni avand interese comune.

Homemade.ro incurajeaza creatia romaneasca de filme homemade prin oferirea de premii si lansarea unei teme / subiect in fiecare saptamana. Oricine are sansa sa castige premiul prin realizarea si postarea unui film original pe tema propusa pe site-ul www.homemade.ro. Aici filmele pot fi vizionate, comentate si votate de catre toti utilizatorii site-ului, urmand ca in acest fel sa se aleaga si un castigator.

Homemade.ro poate fi accesat:

www.homemade.ro


Si daca tot va uitati pe eltreceti si pe aici :www.homemade.ro/veziclip.php?id_clip=556 faceti un cont si votati si voi 5 stele pls :)

0 Comments:

Post a Comment