Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

"Viata fara prieteni e ca sexul fara partener.. se poate trai si asa ...dar e trist"

Cati puteti zice ca aveti un prieten adevarat.. vreau sa raspuna lumea peste 17 ani... nu kinderi de 14-15 ani care schimba de 2 ori pe an prieteni.

3 Comments:

  1. Teo said...
    toti "kinderii" de 14 -15 ani schimba prietenii de 2 ori pe an....du'uh am o prietena adevarata de 3 ani:) du'uh chiar mai mult deci nu judeca majoritatea
    Anonim said...
    pai in primu rand chiar daca ai peste 17 ani nu inseamna ca stii c e aia viata si pretenii din pacate p masura c trece timpu iti dai seama ca se schimba si daca nu reusesti sa t schimbi odata cu ei relatia de pretenie s-a terminat.si perioada critica in care lucruile abia incep sa capete forma e exact asta d la kinderi(14-15ani si pana spre 20-22 si poate la unii mai mult).plus ca ajungi in stadiu in care ai familia ta si pretenii pica p un loc destul d jos,ceea c e iar trist dar adevarat.eu d exemplu pana acu ceva timp sustineam ca am preteni f buni care depasesc pragul d 3-4 ani.da e un timp prea scurt ca sa sustii ca ai preteni adevarati.si pana la urma c inseamna preten adevarat?e un termen vag.
    Badita Florin said...
    Exceptii care confirma regula

Post a Comment