Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

In viata de zi cu zi, oameni se schimba din bine in rau si din rau in bine. Datorita lucrurilor ce se petrec in prezent iti aduci aminte de trecut, dar niciodata nu-ti permit sa te gandesti la viitor. Problemele vin intradevar in momentul in care nu te astepti si nu stii cum sa incepi sa le rezolvi, dar nu inseamna ca e capatul lumii si trebuie sa renunti. Niciodata nu trebuie sa renunti, chiar daca e greu fa tot ce-ti sta in puteri si cand numai poti fi sigur ca poti apela la persoane care iti vor binele. Multe persoane inca nu stiu ce sunt adevaratele probleme, cum ar fi cele legate de familie sau de sanatate, viata nu e o jucarie cu care sa te joci, este ca un trandafir, care cu timpul isi schimba culoarea, numai ca noi nu ne schimbam culoarea, noi ne schimbam comportamentul, cateodata suntem nevoiti, cateodata obligati, dar cateodata din prostie. Viata nu e ceva cu care sa te joci, nu inseamna distractie, nu inseamna tristete, nu inseamna nimic sigur, viata are cate putin din fiecare.

Sigur ca atunci cand ceva merge rau esti trist, cand este ceva bine esti fericit, si tot asa mai departe, trebuie sa recunoastem ca nimeni nui perfect si nimeni nu e mai bun ca celalalt, toti suntem egali. Din nefericire multi gandesc foarte negativ, multi care sunt persoane extraordinare, chiar daca cineva e mai flegmatic si iti adreseaza cuvinte urate asta nu inseamna ca e adevarat, nu te schimba datorita unor vorbe inutile, spuse de cineva fara valoare. Nimeni nu te cunoaste mai bine decat tine, tu esti cel care decide daca esti sau nu cu adevarat o persoana speciala sau nu. Indiferent ca suntem mai urati sau mai frumosi, toti avem probleme mai devreme sau mai tarziu, cu toate ca unele probleme nu le uiti, trebuie sa strangi din dinti si sa mergi mai departe, nu renunta la speranta, cand in viata sunt atatea intrebari fara raspuns. Ai atatea lucruri care ti le ofera natura si viata in momentul de fata incat fiecare e capabil de a le avea. Sigur ca te-ai intrebat: "De ce iarba e verde?", sau " De ce cerul e albastru?". Acele intrebari au un raspuns si tu trebuie sa-l afli. Intr-un vis stiut doar de tine, esti fericit sau trist, numai tu stii cum este in acel vis, visu este ca o dorinta ceea ce arata cum ar decurge lucurile cu acel gand.

Si eu la randul meu am trecut prin momente grele in viata mea... momente care numai eu stiu cum au fost, pentru ca vorbele nu au intotdeauna sentimente legate de ele. Incerc sa demonstrez cat de mult unele persoane se inseala in privinta lucrurilor din viata. Nu sunt o celebritate, nu sunt un om important, nu sunt tatal sau mama ta, nu sunt prietenul tau sau Dumnezeul tau sa iti spun ce sa faci si cine esti... incerc sa te fac sa te intelegi tu pe tine insuti. Iubesteti viata, prietenii, parintii, Iubestete pe tine insuti... pentru ca nicodata nu cunosti valoarea unor lucruri sau persoane pana cand acel lucru sau aceea persoana numai este.

3 Comments:

  1. Anonim said...
    interesant , alex , nu imi dau seama dak u ai scris-o ( in ideea mea despre tine esti prea lenes sa faci asemeanea efort) ma rog ... felicitari e genial si app esti prietenul multora care iti citesc blogul:D;) hai kisses fluffy;)
    Class 1 said...
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
    Badita Florin said...
    Eu l-am scris :)

Post a Comment