Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Trei barbati s-au intalnit pe un site al criminalilor si au decis sa omoare o femeie de 31 de ani. Cei trei barbati sunt originari din provincia japoneza Gifu, relateaza publicatia italiana Corriere della Sera.




Voteaza articolul:

Criminalii au fost retinuti insa de catre politistii japonezi. Fara sa se cunoasca, cei trei barbati au pus la cale, timp de mai multe luni, omorul.

Politistii au gasit vineri corpul neinsufletit al Riei Isogai, intr-o zona impadurita. Femeia lucra ca angajata la primarie si locuia impreuna cu mama sa. Din primele declaratii ale politistilor, aflam ca victima a fost imobilizata cu ajutorul unei benzi adezive.

Faptul ca femeia a fost deposedata de o suma de bani a indus in eroare politia japoneza, care a considerat in prima instant ca au de a face cu un jaf. Totul s-a clarificat ieri, datorita confesiunii unuia dintre criminali. Astfel, in urma marturiei somerului Kenji Kawaishi, politistii au aflat firul intamplarii. Somerul Kenji Kawaishi le-a povestit autoritatilor cum a intalnit pe internet pe cei doi complici ai sai, Tsukasa Kanda, un vanzator de ziare si Yoshitomo Hori, un alt somer. Barbatii au decis mai apoi sa se inalneasca intr-o seara, intr-o zona indepartata din Nagoya unde au si sechestrat-o si au ucis-o pe Isogai.

Kawaishi a marturtirisit de asemenea ca a decis sa marturiseasca crima, in speranta evitarii unui proces de condamnare la moarte.

0 Comments:

Post a Comment