Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie-iunie 2007 a fost destul de scazuta, arata raportul Institutului pentru Politici Publice (IPP) dat ieri publicitatii. (Pana acum nu ma mira nimica )

Cel mai chiulangiu parlamentar a fost presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, ( daca era altcineva mai aparea stirea ? ) cu doar 2,1a prezente. Lui i se alatura PSD-istii Sorin Oprescu, cu 4,6% prezente, si Mircea Geoana, cu 4,8%. La Camera Deputatilor, in fruntea clasamentului alesilor pe care-i „incurca” serviciul s-a situat Anca Boagiu (PD), cu doar 3% din prezente. Nici Crin Antonescu (PNL) si nici Viorel Hrebenciuc (PSD) nu s-au dovedit mai harnici. Primul a avut 14,1% prezente, iar al doilea, 14,8%.

Ierarhia celor buni

bla bla bla

Musetescu: zero initiative legislative

Deputatul Tiberiu Musetescu (PSD) nu a avut nicio initiativa legislativa in sesiunea februarie-iunie 2007, situatie in care se afla si senatorul Octav Cozmanca (PSD). Cel mai harnic a fost deputatul independent Mircia Giurgiu, cu 110 initiative legislative. La Senat, in schimb, peremistii domina acest top. Cu Gheorghe Funar in frunte (206 de initiative legislative), noua dintre cei 16 senatori PRM se afla in primii zece cu cele mai multe initiative. ( Pai poate pentru ca chiar au idei bune... )

„La PRM este o practica, ca atunci cand unul dintre membrii partidului depune o initiativa legislativa, toti ceilalti vin si semneaza si ei”, a declarat reprezentantul IPP Doru Frantescu. ( Si daca psd propune o initiativa ceilanti din partid ce fac ma ? O resping daor ca sa nu fie ca PRM-u ? ! )

0 Comments:

Post a Comment