Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

  1. * Stiati ca... In Hong Kong o femeie care-si prinde barbatul cu alta femeie e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaar... numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel.
  2. * Stiati ca... In Bahrein, un ginecolog poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct la obiectul examinat. Are voie sa vada folosind o oglinda. Oare arata altfel inversata?
  3. * Stiati ca... In Cali, Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora. !!!
  4. * Stiati ca... In Guram exista meseria de dezvirginator iar virginele platesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca.
  5. * Stiati ca... Mai mult de 50% persoane, din lumea intreaga, n-au dat niciodata si nici nu au primit vreodata apeluri telefonice.
  6. * Stiati ca... In Mexic fiica cea mica nu avea voie sa se marite, fiind obligata sa poarte de grija mamei varstnice?
  7. * Stiati ca... In santa Cruz, Bolivia, este ilegal unui barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp.
  8. * Stiati ca... In Liban, e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele. Cine se ia de animalele de sex masculin e pedepsit cu moartea.
  9. * Stiati ca... 35% din cei care se folosesc de anunturile matrimoniale sunt deja casatoriti.
  10. * Stiati ca... peste 10% din bugetul Rusiei provine din impozitele puse pe comertul cu vodca?
  11. * Cei mai tineri parinti din lume au trait in China si au avut 8 si 9 ani
  12. * Daca statuia unei persoane calare are ambele picioare din fata ale calului in aer, atunci persoana a murit in lupta. Daca doar un singur picior din fata al calului est eridicat atunci persoana a murit ca urmare a unei rani capatata in batalie. Daca toate picioarele calului sunt pe pamant, atunci persoana a murit de cauze naturale.
  13. * Ce au in comun Vestele antiglont, stergatoarele de parbriz, scarile de incendiu si imprimantele laser? Toate au fost inventate de femei.
  14. * Potrivit specialistilor in domeniul sanatatii, problemele provocate de dragoste sunt mai serioase decat se credea. Multe persoane se imbolnavesc cand iubesc sau atunci cand dragostea nu le este impartasita, ele putand recurge si la tentative de sinucidere. Un om poate muri daca sufera o mare deceptie. Dezamagirile incercate in dragoste pot conduce la instalarea unor stari de disperare si la pierderea sperantei; din cauza dragostei, multi oameni pot ajunge intr-o stare de epuizare fizica avansata. In cazuri extreme, ei isi pot lua viata. Simptomele moderne ale "bolilor dragostei" pot include manii sau stari de depresie, crize de plans si insomnie.

0 Comments:

Post a Comment