Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Voi nu aveti viata.... ce vi se pare atat de interesant ce fac vedetele.... va plangeti de Romania si criticatii vedetele pentru cea ce fac . De ce ? Pentru ca voi nu sunteti ca ele ? sunt fitzoase si proaste 90% din ele asta este adevarat... dar acest filmulet chiar va place ? De ce l-ati copiat si il tot copiati , am ajuns la 66 de gb upload pe Strong dc, ma mir ca nu a picat IPS de cat upload am facut

Voi cand va ma traiti viata ? sunteti o rasa (Romanii) de oameni slabi , criticatii pe toata lumea dar nu va uitati in ograda ( a se citii familia) voastra . Sunteti chiar atat de perfecti ? Va plangeti de parlamentari ca va fura dar daca e sa IESIM in strada ca sa schimbam vreo lege ( a nu se intelege revolutie ) nici 10 persoane din 1000 nu se baga... si acum toata lumea zice ca e o mare tarfa Monica Columbeanu , si chiar e dar nu asta e ideea.


Cu ce va ajuta ca aveti pe Monica facand sex oral ? Nici nu e clar si multi zic ca e si regizata treaba.Curiozitate ? Material de laba (aici chiar ma indoiesc) .Totul se duce de rapa dar va mai trece o zii cand uitati de probleme ca puteti sa o barfiti columbenii in loc sa va ganditi la problemele voastre.

Filmul inca mai poate fii vazut aici daca nu folositi Strong dc si nu vreti sa il aveti in calculatoarele voastre:
sau la mircea badea a blogosferei

P.S Caut loc de munca Part time .

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Inca nu lam vizionat dar parerea mea este ca :nam comentarii????

Post a Comment