Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Androidse vrea sa fie rivalul la Windows Mobile, amenintand chiar sa detroneze Symbian si sa "fure" publicul fidel OS-ului produs de Microsoft. Intrebat ce crede despre noul sistem de operare anuntat de catre Google, CEO-ul Microsoft a afirmat ca "eforturile acestora sunt doar cuvinte asternute pe o hartie pana acum". Dintr-un anumit punct de vedere afirmatia este adevarata, dar Google merita mai mult credit in clipa in care reuseste sa colaboreze cu giganti ca Intel, T-Mobile, Samsung si LG in cadrul unui proiect urias.

Microsoft ar trebui sa ia aceasta amenintare in serios si poate deja face acest lucru, pregatind o noua versiune, radical schimbata, de Windows Mobile. Ballmer a mai afirmat ca Google are doar un anunt in fata presei, in vreme ce Microsoft are mult milioane de client.

Aroganta lui Ballmer chiar ma uimeste..... google si acuma daca ar scoate un sistem de operare pentru PC-uri in primele 6 luni ar ajunge la o cota de piata de cel putin 10% . Iar in lumea telefoanelor mobile are aceasi sansa... mai ales ca totii stim cat de bine merge Symbianul sau Windows Mobile...

sursa :mobilissimo

0 Comments:

Post a Comment