Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Uni cand se plictisesc pleaca la mare iarna..altii se drogeaza...eu vreau sa fac spiritism.... :D Am pus aici o sugestie si mai astept si altele.... dornic cineva ?

o carte, legata cu o cheie, niste bani inauntru. Ce incantatii se spuneau nu mai retin, treaba e ca acea carte trebuia sa se miste spre stanga sau dreapta in functie de raspuns (da/nu). Participa in mod direct 2 persoane (cate un deget de fiecare laugh.gif ) pentru a sustine cheia. Eu am participat, era obligatoriu sa nu ne miscam... cert e ca la un moment dat cartea devenise foarte grea, ori obosisera degetele noastre, plus ca miscarea cartii intr-un sens sau altul, poate era data de altceva, nu de spirit, poate ca noi ne concentram prea mult si nu mai simteam daca ne miscam noi... sau poate curentii din camera. Oricum, am zis ca am facut 1 data dar in realitate am repetat experienta cu niste gagici prin facultate: eu nu credeam dar am vrut sa le sperii pe ele ("va demonstrez eu ca e ceva real!"). Aceeasi procedura cu cartea. Ca sa le conving, am poruncit spiritului sa stinga lumanarea. Am asteptat putin si dupa cateva minute, un fluture de noapte a venit exact in flacara, stingand-o. Coincidenta?

24 Comments:

  1. Anonim said...
    da...s yo am auzit de asta..dar mai e s cea q:tabla winha(asa cred k se scrie)e chiar adevarata...:P:d
    Anonim said...
    Tabla se numeste Ouija ...
    Si chestia cu cartea legata de cheie e o forma babeasca ..
    Incercati Ouija ;) Pe riscul vostru
    Anonim said...
    dute dracu ca puti cu minciunile astea
    Anonim said...
    bai las-o moarta ca asta o faceam in generala, stiu faza de care zici dar la fel de bine stiu ca e facuta pt copii, sau pt aia care trag si vor in paranoia......
    cheia era pusa cam pe la mijl. iesita afara numai capatul ei (mare)-noi foloseam cheie de camera din casa. cu banii nu-mi aduc aminte, o legam strans cu sfoara daia subtire.....si asta era....
    Anonim said...
    ce e Ouija?
    Anonim said...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ouija
    Anonim said...
    "am poruncit spiritului" =))
    Cred ca era vreun spirit emo, ca daca era unul de ala adevarat nu mai apucai sa povestesti aici intamplarea.
    roxytha said...
    eu cred in chestia asta cu cartea..k am incercat si nu mai vreau sa incerc vreodata.. e aiurea orcum...mam kkt pe mn de frica.. sa nu incercati,mai ales la voi in kasa...
    Anonim said...
    adevarul este undeva la miljoc daka exista sau nu ceva... dar faptul k visez persoane care sunt decedate de 20 ani desi nu aveam nici cea mai vaga idee cum aratau acele persoane, ma pune pe ganduri... si totul a pornit tot de la o prostie d genul asta cu invocarea sufletului...
    Anonim said...
    la munca ma .........nu la inventat prostii paranoicilor ....coborati dracu' cu picioarele pe pamant mai baieti
    Anonim said...
    deci nu stiu care a facut vreo data cu "masuta" e logic ca uni sa nu creada pana nu simt pe pielea lor ..oricum sun chesti adevarate si sa nu faceti la voi in casa ....trebuie sa sti sa chemi spiritul si sa il trimiti din casa o singura data am facut chestia aia cu masuta care scrie ... iar noaptea ..poate nu credeti dar parchetul meu scartaie se plimba cineva prin casa ....nu mai staim nici Tatal nostru..
    Anonim said...
    Paroxism!!! Sa va spun eu cum sta treaba. Se invarte cheia, nicidecum cartea! Si mai depinde si ce spirit chemi. Daca este un spirit bun, e OK, iti raspunde la ce il intrebi si in rest nu se intampla nimic. Daca chemi un spirit rau, e vai si-amar! In afara de Tatal Nostru, se da de pomana 3 zile la rand de sufletul celui care a fost chemat. Este cel mai mare pacat sa chemi un spirit. Biserica interzice acest lucru. Cheia poti sa nu o legi. Pur si simplu o asezi pe carte. Exemplu. Ai chemat spiritul. Il intrebi: esti spiritul cutare? cheia se misca la stg sau dr, in functie de ce indici tu, sau pentru nu, pur si simplu nu se misca deloc.

    Pentru curiosi, va spun ca spiritele exista, la mine a venit unul nechemat, vara, in iulie 1993, ziua in amiaza mare,
    sa ma atentioneze de un lucru, mai exact un eveniment ce avea sa se petreaca si legat de acesta, de nemultumirea spiritului. Dupa un an de zile am inteles mesajul, mi-am dat seama ce a vrut, insa raul fusese deja comis.

    Se poate si cu cheia legata de carte. Insa, daca ati participat la vreo sedinta de spiritism, dovediti celor ce nu cred raspunzand la 3 intrebari: 1. Trebuie sa fie un anumit tip de carte. Ce carte anume? 2. Cartea se aseaza intr-un anume fel. Cum? Ce faci cu cartea la sfarsitul sedintei ca sa plece spiritul?

    P.S. Nu este adevarat ca trebuie facuta sedinta la miezul noptii, se poate face la orice ora din zi sau din noapte.

    Sunt si alte modalitati de a chema un spirit, fara carte, fara cheie. Una dintre cele mai simple modalitati este sa il chemi, pur si simplu. Insa pentru asta trebuie sa fii initiat. Hai ca m-am luat cu vorba, o lungesc prea mult si nu vreau sa pun pe nimeni pe ganduri. In rest, ma amuz cu ce ati postat voi aici.

    Ma rog, credeti ce vreti, eu ma amuz in continuare cu ce postati voi aici.
    Anonim said...
    me me me :D
    Anonim said...
    as vresa sa stiu cum se poate face o sedinta de spiritism. Ma intereseaza in mod concret procedura cu literele alfabetului plasate intr-un cerc si o ceasca in centru. Multumesc.
    Anonim said...
    nush dak e adevarat dar ceva de genul asta( adik sa incerc sa invoc spirite)am incerkt si yo pe moment am crezut k na mers dar peste doua saptamani cand am mers la o petrecere , pe hol akolo era o oglinda cand ma trecut prin fata ei nu mi-am vazut reflectia apoi am trecut inca odata totul normal apoi cand prietena mea isabela a trecut iam zis si uitandu-ma in oglinda am vazut o alta ''fata'' a isabelei kre se uita fix la mn . Mam speriat iam povestit unui preot kre banuiesc ca a crezut ca sunt nebuna ca mia zis ca nu se poate asa ceva de la un simplu fapt ca am incercat sa vorbesc cu spirite decedate, isabela a incercat sai explice preotului cat de alba eram la fata si inghetata dar el placase deja ...... acu nu mai trec pe langa oglinzi mai ales noaptea am doar 12 ani nu mai vreau inca o experienta ca asta .... e tare la inceput ....dar apoi nu msi
    vrei ( devil_lucia_angel este id mew ) ;)
    Anonim said...
    am facut si eu cu cartea si este adevarat! nu am crezut pana cand nu am vazut cu ochii mei ce se intampla, oricum este ceva foarte naspa, cateva luni abia am reusit sa dorm noptile de frica.Am visat si eu pe cineva care era mort si nici macar nu stiam cine e.Am fost la el acasa in vis! cand m-am trezit le-am povestit colegelor de apartament si au inceput sa tremure si sa planga pt ca ele au mai chemat spirite in noaptea in care eu dormeam si unul din ele era chiar persoana pe care am visat-o! va spun ca nu-i de jucat ci treburi din astea, dar daca vreti pana la urma este treaba fiecaruia ce face! poate nu ma cred unii dintre voi dar ce am patit este adevarat!
    Anonim said...
    sunt interesat de chestile astia is incepator imi place magia cred in ea si daca vrea cineva care i place magia si stie mai multe varog sa voebin pe mes lasativa id
    Anonim said...
    stiu si yo chesti dinastea is foarte riscante da daca ai noroc iti iese primu pas in a face bine cu cartea este sa nu iti fie frica daca tie frica de cea ce faci atunci nu e prea bine dar sa vas pun cum stiu eu ca i chestia ma scuzati da yo asa am auzit si am fost de fata deci: se deschide biblia la mijloc noaptea la ora 12 si cand e luna plina functioneaza mai bine mai trebe si o lumanare neagra si dupaceia de o parte a bibliei scrieti da si de cealalta parte nu apoi invocati ce spirit vreti da tineti minte tra sa fie luna plina noaptea la 12 marge mai bine atunci este o varianta si masa ouija stiu si yo cava magie cine stie magie mai multa sau i interesat de ea lasativa id vorbim pe mes
    Anonim said...
    de foarte mult timp imi doresc sa mi se intample ceva ce nu pot explica. ceva legat de spiritism. pana in acest moment e cea mai mare dorinta a mea. id:hay_lin_aqua. cei care stiu mai multe modalitati de invocare a unui spirit ii rog sa ma contacteze.
    Anonim said...
    gabriel_bz_2006 :) daca stiti cum sa invocati va rog :)
    Anonim said...
    idu meu de mess e : uca_pucca
    sau : raluca.iepuraf
    Sorin said...
    Aveti grija la foc!:) Nu te joci cu asta. Invocand spiritele ( mai ales pe cele intunecate ) nu doar ca acel demon ar putea intra in tine (fiindca nu-l poti controla) dar faci un rau tuturor. NOI toti acum (lumea intreaga) stam pe o muchie. E f usor sa cadem in prapastie. Si multi demoni ne asteapta acolo jos. Spiritele intunecate sunt cel mai usor de chemat, abia asteapta sa vina. Nu incercati sa cititi formule magice dintr-o carte de magie, la nervi ca ai primit 2 la mate, ca apoi sa ajungeti sa omorati oameni pe strada sau sa sfarsiti internati la spitalul 9. Sfaturile mele sunt: NU faceti niciodata un lucru doar pentru ca il vedeti la altii si suna bine! Niciodata NU va apucati sa faceti lucruri pe care NU LE CUNOASTETI! Acum alegi: ori faci un bine celor din jur, ori faci un RAU celor din jur. Dar mai ales TIE!
    the_shiningstar1 said...
    Zi mi si mie te rog cum este treaba asta cu invocarea sufletului?
    exista fantome?
    adevarul este undeva la miljoc de
    exista sau nu asa ceva.
    DA exista si recunosc unele fenomene spirituale.
    Totusi stai linistit daca vin nechemate si prindei prin Sf. Cruce zicand Tatal Nostru
    Cum as putea invoca spiritul sa vina?
    ma pune pe ganduri.
    nu incerca vreodata.
    totul porneste de la o prostie
    Una dintre cele mai simple modalitati este sa il chemi, pur si simplu si vine .
    pentru asta trebuie sa fii initiat de constiinta.
    Spiritele intunecate sunt cel mai usor de chemat,
    abia asteapta sa vina.
    Nu incerca niciodata sa invoci spirite sau sa ii chemi dupa nume
    Este cel mai mare pacat sa chemi un spirit.
    Biserica interzice acest lucru.
    Ai grija la foc!:)
    Nu te joci cu asta.Invocand spiritele ( mai ales pe cele intunecate )
    nu doar ca acel demon ar putea intra in tine (fiindca nu-l poti controla) dar faci un rau tuturor.
    Aminteste ti asta.
    NOI toti acum (lumea intreaga) stam pe o muchie.
    E f usor sa cadem in prapastie. Si multi demoni ne asteapta acolo jos.
    Nu incerca sa chemi o parte din lumea ce nu ti apartine ca apoi sa ajungi sa fii pierdut in crime nevinovat omorand oameni pe strada sau sa sfarsesti la spital sau prin dezlegari preotesti de cel rau
    am dat un exemplu cat mai relativ.
    Ptr ca altfel..e posibil ca in loc de spiritul chemat sa raspunda un spirit malefic si atunci e nu urat ci groaznic.
    Spiritismul se practica de unii din nestiinta adevarului si de persoanele care zic ca stiu f.bine ceea ce trebuie sa faca sau au de facut.
    De invoci spirite pierdute demoni si faci pasul asta renunta imediat prin rugaciuni ale inimii catre Dumnezeul Atotputernic Tatal atat cat si Fiul acestuia sau toate Sf.Treimi la un loc
    De va fi greseala chemand si este un spirit bun, e OK, iti raspunde la ce il intrebi prin semne si in rest nu se intampla nimic decat amagire si dorinta de cunoastere absoluta.
    NU face niciodata un lucru doar pentru ca il vezi la altii si suna bine!
    De chemi un spirit rau, e vai si-amar!ii poti vedea sau visa fara sa ai nici cea mai
    vaga idee cum arata acea persoana decedata sau acel demon dincolo de lumea aceasta
    Acestea sunt sfaturile mele cele mai de pret.
    Niciodata NU te apuca sa faci lucruri pe care NU LE CUNOSTI!
    Acum alegi: ori faci un bine celor din jur, ori faci un RAU celor din jur.
    Dar mai ales TIE!
    Domnul fie cu tine si cu duhul tau
    Doamne, miluieşte-ne.
    Doamne, miluieşte-ne
    Cristoase, miluieşte-ne.
    Cristoase, miluieşte-ne
    Doamne, miluieşte-ne.
    Doamne, miluieşte-ne.
    Amin.
    Unknown said...
    Sunt interesat id-ul meu de mes e ionutz.moraru.73 astept un raspuns

Post a Comment