Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine


3:48 PM

3:54 PM

4:39 PM

P.S Celor care nu le convine ca am pus Copyright pe poze.. dute si impuscate si stai tu treaz pana la 6 dimineataza cand eu la 7 jumatate trebuie sa fiu la munca.

Mai inspre ora 5 jumatate pozele nu mai ieseau bine asa ca am preferat sa filmez :



Si dau bonus o lada de bere celui care ghiceste la ce se refera videoul asta despre luna :



Si niste detalii despre eclipsa care de abia a trecut :

Luna va începe să intre în umbră începând cu ora 3:42, de când discul acesteia va deveni mai roşiatic cu fiecare minut ce se va scurge. În următoarele 78 de minute, umbra Pământului va acoperi discul lunar.
La ora 5:00, Luna se va afla în totalitate în umbra Pământului. Maximul eclipsei se va produce la ora 5:25, când culoarea Lunii va fi portocaliu-carămizie.

P.S Pazitiva de varcolacii :| Lol..mie rusine ca traiesc in Romania



----------------- Chestii Neinteresante -----------------------------

Ma uit pe cer si incerc sa imi dau seama ce credeau stramosii nostri cand vedeau asa ceva.Dar daca ma gandesc mai bine sunt curios ce credeau stra bunici nostri...sau bunici....vad cum toti taranii (uni ) se gandesc la varcolaci si la chestii...din cauza unui fenomen perfect natural in "natura" .Si cea mai apreciata chestie in lume este de vina pentru gandirea noastra puerila...tampita....si care de secole a oprit mari progrese stintifice si culturale....si anume religia.

Cunosc o persoana care si-a traso cu un bosketar si a ramas gravida doar pentru al il "salva" si nu este vorba de filmul ala care avea subiect asemanator...este vorba de viata reala.... multi va credeti credinciosi....si credeti pentru ca : "Crede si nu cerceta" dar in orice alt domeniu cand vi se spune chestia asta.... nu puteti crede...iar martorii lui Iehova sunt exemplu perfect.

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Post a Comment