Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Nu stiu ce este mai rau... faptul ca in 20 de minute nici o masina nu a oprit ca sa o transporte pe fata la spital sau faptul ca lumea nu are de gand sa faca ceva in privinta asta.Lasa puscarie pentru CRIMINALA aia dar macar un moment de reculegere...gen timp de 5 minute toate masinile din Bucuresti sa claxoneze....sau ceva simbolic. CA face dastea s-au mai intamplat. A fost un caz cand fiul unui ministru care NU AVEA CARNET a calcat pe cineva si apoi au MUTAT trecerea de pietoni cu 10 metri mai in fata pentru ca sa nu fii fost calcat pe trecerea de pietoni. Am zis ca acel copil era si baut cand a facut asta ? Sau ca cu 3 luni inainte fusese cercetat pentru trafic de droguri .



Nu trimite mai departe la toata lista ta.... degeaba o faci :) Totii sunteti niste indiferenti

Tragedia s-a petrecut pe Bulevardul Kiseleff, culoarul oficial NATO.

Era încă în viaţă, când poliţiştii se ocupau să asigure în continuare fluenţa traficului. Este culoar oficial şi nu au nevoie de incidente.

Martorii spun că salvarea a ajuns în 20 de minute. Prin zonă a trecut şi coloana oficială a premierul Tăriceanu. Aşa s-ar putea explica lipsa de reacţie a poliţiştilor. Tânara, studentă, a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Cine vrea sa isi incerce meseria de ASASIN NEPLATIT ?

criminala-kiseleff.jpg

Update: am aflat că numele infractoarei este Anamaria Straus. Criminala de la volanului automobilului Audi A8 este femeie de afaceri (duty-free, automobilistică, pietriş) care desigur a fost implicată în tot felul de scandaluri. Pe lung, citiţi mai jos:

“Surse din poliţie ne-au confirmat că autoarea accidentului petrecut joi la ora 16:30 la intersecţia Şoselei Kiseleff cu aleea de acces către Muzeul Satului este Anamaria Straus in varstă de 40 de ani. Aceasta a accidentat-o mortal pe studenta din Basarabia, Tatiana Duplei care avea numai 20 de ani. Autoarea accidentului a rămas blocată la faţa locului, nefăcând nimic altceva decât să îşi mute maşina Audi A 8 şi să privească zvârcolelile fetei în agonie. În Codul Rutier se arată că, în caz de accident de pe urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, conducătorul implicat este obligat, printre altele să transporte răniţii la cea mai apropiată unitate sanitară, în lipsa altor mijloace de transport, după care să revină imediat la locul accidentului. Anamaria Straus este cunoscută în special în lumea afacerilor duty free, dar şi în cea automobilistică. Mai face afaceri cu pietriş, produce filme şi se ocupă şi de publicitate. Este parteneră de afaceri cu fiul lui Pavel Lăscuţ, fost director al Vămilor. Firma Heinrig care se ocupă cu vânzarea produselor în regim duty free are sediul în Zona Liberă din Constanţa. Silviu Preoteasa, unul dintre colaboratorii lui Straus atât din firma care se ocupă cu duty – free, cât şi la Midocar, dealerul Volkswagen în România, este membru în consiliul director al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile alătutri de Călin Popescu Tăriceanu care este şi preşedinte de onoare. Heinrig a fost implicată şi în scandaluri imobiliare cu vile ieftine de la RAPPS în 2007. În timpul guvernării PSD, Midocar a câştigat contracte de zeci de milioane de euro cu Ministerul de Interne, SRI, SIE, sau MApN pentru maşini, iar tratativele pentru securizarea graniţelor, “Afacerea Frontiera” , s-au purtat la sediul Midocar Consulting.Aşa se explică şi reacţia ciudată a autorităţilor care au refuzat să facă orice comentariu.”


http://georgeolteanu.wordpress.com/2008/03/28/iata-criminala-de-pe-kiseleff/

Stie cineva detalii despre ?:

Număr unic dosar (Număr anterior): 13388/301/2006
Înregistrat în data de: 30 Noiembrie 2007
Obiectul cauzei: pensie întreţinere
Materia juridică: Minori şi familie
Stadiu procesual: Recurs

PĂRŢI:
1. COSTACHE ALEXANDRA CU DOM.ALES - Recurent, Reclamant
2. STRAUS ANAMARIA - Intimat, Pârât

TERMENE DE JUDECATĂ:
Nr. Data Soluţie Detalii
1. 5 Martie 2008 Soluţionare ADMITE recursul. MODIFICA IN PARTE SENTINTA RECURATA IN SENSUL CA MAJOREAZA CUANTUMUL PENSIEI DE INTRETINERE DATORATA DE PARATA LA SUMA DE 1300 LEI LUNAR. MENTINE CELELALTE DISPOZITII. IREV.
2. 6 Februarie 2008 - -
3. 9 Ianuarie 2008 - -

Poate sa imi verifice cineva aceasta informatie : str. cercelus nr. 23, sector 3 Aici se zice sa sta Ana maria Straus

9 Comments:

  1. Anonim said...
    Daca scapa fara puscarie trebuie omorata pe strada.Stie cineva unde sta animalul asta ?
    bci said...
    1. Fiul carui ministru? Spune tot daca te apuci, altfel pare mit urban sau discurs electoral.

    2. Cineva a calcat pe altcineva cu masina. Ok, pe Teo Peter l-a calcat un american care a fost achitat fiindca nu s-a putut dovedi ca Teo Peter se afla in taxiul spulberat de SUV-ul americanului...
    Din cate vad in imagini "in lipsa altui mijloc de transport" nu prea se aplica. Nu stiu care e (daca exista), procedura standard in cazul in care moare un om pe bordura si politistii fluiera la masinile care trec. Da sunt convins ca ar trebui sa fie ceva de genu' - un politist se suie in masina de politie sau pe motocicleta de politie sau pe calu cu girofar, treaba lui, si excorteaza la spital mijlocul de transport care... transporta ranitul.
    Problema aici nu mi se pare marea afacerista care a calcat un pieton. Daca l-a calcat pe trecere n-are decat sa faca puscarie. Problema sunt politistii pe care i-a durut in cur! Ei trebuiau sa trimita o alta masina spre spital, sa fie pregatiti sa acorde primul ajutor sau macar sa faca ceva, orice altceva decat sa intinda jaloane ca sa aiba nevestele NATO pe unde sa se plimbe.
    Anonim said...
    lui anonim: da, gasesti adresa ei printre comentariile articolului pe tema asta, de pe site-ul jurnalului national. str. cercelus nr. 23, sector 3, daca imi amintesc bine.
    Anonim said...
    plimbandu-ma pe google, am gasit un link:
    http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=30100000000079189
    Anonim said...
    tara LUI PAPURA VODA
    Anonim said...
    Nenorocita aia trebuie sa plateasca pentru ce a facut, sper ca aceasta fapta oribila sa o bantuie tot restul vietii !
    Anonim said...
    Pozitia oficiala a Politiei Capitalei:Purtatorul de cuvant, Christian Ciocan a spus ca politistii nu au voie sa atinga o victima aflata in stare grava pentru a nu-i inrautati starea. Trebuie sa astepte salvarea!
    A mai spus apoi ca, ceea ce a aparut in presa e o minciuna: coloana a primului ministru a trecut la 20 de minute dupa accident. Daca ne gandim ca Salvarea a venit dupa 20 de minute de la producerea accidentului (you do the math)... politistii nostri nu prea stiu sa calculeze.

    In plus, din cate stiu eu, la regulament spune ca, in cazul producerii unui accident soldat cu victime, scena crimei trebuie pastrata cu toate elementele sale. Ce cautau toate masinile si autobuzele alea acolo, nu stiu. Si mai stiu ca circulatia se opreste complet pana la ridicarea tuturor probelor. In fine, au o circumstanta, pe care ei marjeaza acum: "femeia nu era COMPLET moarta!" Din punctul lor de vedere, e doar un accident de circulatie.

    in fine, atunci cand un demnitar se deplaseaza in/din diverse locatii, sunt creeate cel putin 2 trasee: unul oficial shi unul de siguranta. Banuiesc ca Tariceanu putea sa evite zona!

    Politistii pe care tu i`ai vazut in imagini nu faceau parte din coloana oficiala. Nu au posturi alocate pe traseu, prin urmare ar fi putut interveni mai mult in cazul accidentului. Din toti aia de acolo, doar 1 singur politist a reactionat.
    Stefan said...
    Eu am facut un curs de acordarea a primului ajutor. Si ni s-au prezentat foarte clar pasii care trebuie urmati in cazul unu astfel de accident.
    Avand in vedere ca fata era inconstienta, si era suspecta de fractura la nivelul coloanei vertebrale este total nerecomandat sa fie transportata spre spital cu un autoturism. Pentru ca suspensiile salvarii sunt concepute pentru a asigura stabilitatea pacientului in timp ce cele ale autoturismului nu, in caz de maxima urgenta se pot folosii masini cu platforma fixa(dube). Asa ca este exclus ca politistii sa fi transportat fata la spital. Lucrurile care sunt de condamnat in cazul acestui accident sunt: intarzierea salvarii, si lipsa de reactie a politistilor in asigurarea perimetrului.
    Anonim said...
    Acum imi dau seama... E mama fostei mele prietene!!!! Alexandra o cheama pe fata ei. Parintii au divortat, fata a ramas cu tatal iar mama ei, aceasta Anamaria Straus sta intr-adevar pe Cercelus. Doamne...

Post a Comment