Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Faptul ca Uniunea Europeana va aloca un miliard de euro anual pentru dezvoltarea regiunii Marii Negre nu pica prea bine pentru Vama Veche, care va fi transformata intr-o statiune de lux, cu piscine, parcari subterane si hoteluri de 4 -5 stele. Conform unor declaratii ale ministrilor de Externe ai UE, Vama Veche va fi prima statiune spa de lux din Romania, in conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeana.

Mircea Toma protesteaza

Organizatia “Salvati Vama Veche” a lansat ample proteste impotriva acestui proiect, Mircea Toma, reprezentantul acestei asociatii, aratandu-se complet revoltat de aceste initiative. “Vama Veche este un brand construit in asa fel incat sa isi pastreze boemia, fara betoane, hoteluri de lux si oameni cu fitze. Vama Veche trebuie sa ramana o rezervatie naturala a noastra, a celor cu spirit adevarat, un loc in care singura imbracaminte sa ne fie scoicile din par, sa bem si sa vomitam liber, sa dormim cu capul in nisip, sa facem sex pe rupte, sa ne spalam beti doar cu marea. Intelegeti?” – a declarat acesta cu lacrimile siroindu-i in spatele ochelarilor, pentru times.ro.

Vamaiotii lupta pentru salvarea Vamii

In ciuda protestelor vamaiotilor, care au anuntat ca vor ramane cu corturile in Vama Veche in perioada 25 aprilie – 15 octombrie 2008 si se vor lega cu lanturi de terasele si umbrelutele de pe plaja intr-o miscare de solidaritate cu Ovidiu, programul pentru reconstruirea statiunii a fost aprobat la reuniunea ministrilor de Externe ai UE de la Kiev, urmand ca acest program sa se deruleze incepand cu 5 mai 2008.

Inteleg capitalismul dar nu pot accepta ca unica oaza de libertate din Romania din plaja Romaneasca sa fie transformata intr-o plaja de lux...

Cred ca voi sta pana pe 5 ca sa il ajut pe Ovidiu.


De fapt voi sta toata vara. P.S pentru cei care nu si-au dat sema este la caterinca tot articolul.

2 Comments:

  1. OneYoungVibe said...
    oh da .. acolo ne vedem :)
    teo
    Anonim said...
    cam putine pareri...ma cam mir...nu mai exista lume care merge in vama?

Post a Comment