Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Greu este sa scri corect...dar cand lucrezi pentru un ziar, fie si el online...ar fii de preferat sa ai mai mult de 8 clase.Felicitari lui Alina Neagu .Cam intr-o luna voi lucra si eu intr-un ziar online, sper sa nu ma vedeti in asa o ipostaza.

8 Comments:

  1. gugutza said...
    Asa e! E greu sa SCRII corect! ;)
    O greseala ca asta nu e mare scofala, chiar daca apare pe un site de stiri. Cine stie cum i-au "cazut" degetele pe taste sau la ce se gandea atunci. Asta nu scuza insa faptul ca nu s-a corectat ulterior! Adica nu a mai avut rabdarea, bunul simt, sa mai citeasca inca o data textul!
    Daca vrei insa o greseala cu adevarat grava, care denota intradevar analfabetismul, iata aici: http://gugutza.blogspot.com/2007/11/top-10-idioti.html
    Anonim said...
    "Alinei" Neagu :)
    eh... drodurile astea...
    Anonim said...
    iarasi vezi paiul din ochiul altora si...dar e bine pt. tn ca sa stii in viitor ca a scrie CORECT si a pronunta CORECT ii erau specifice numai lui G. PRUTEANU( care e dus in alta lume mai perftecta decat cea de aici, poate)...singurul care incerca pe posturile de tv sa EDUCE vulgul...asa k din cate se vede esti pus pe fapte mari...taie in carne vie cat se poate.numa bine si sarbatori cum ti le doresti!
    Anonim said...
    interesant...mi-a placut si ce a scris gugutza...cateodata se mai intampla sa gresesti...cam naspa daca e public...de asta nu-mi plac carcotasii...prea se iau de toti si la o greseala micutza...se mai intampla uneori, dar pe de alta parte multi sunt prosti...
    Anonim said...
    isi castiga si ea o paine!sau deja a pierdut-o:)))
    The Red Hair Girl said...
    apropo de greseli, la conjunctiv prezent, verbele care se termina in 'i' se scriu cu doi de 'i'
    ex: sa stii, sa fii, asta in propozitii afirmative
    in propozitii negative, se scriu cu un singur 'i' :-p
    asta pt ca iti place sa corectezi
    Anonim said...
    nenea alex...macar fa acordul alinei;)
    Anonim said...
    Mersi de atentionare. O sa editez zilele astea ca nu mai stiu parola

Post a Comment