Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Ieri un cersetor povestea cum are 6 frati, si avea un catelus in mana, a scos 50 de mii numai din vagonul in care am fost eu. Ieri pe la ora 9 a aparut stirea cum cersetorii castiga mai mult ca noi si politia recomanda sa nu le mai dam bani. Sincer era logic ca cersetorii castiga mai mult ca noi, trebuie doar sa stii putina matematica.

Azi : Un cersetor vine si povesteste cat de greu este sa isi intretina familia. O femeie de vreo 40 de ani sare la gatul lui si il injura de dulce de tot ce isi aduce aminte, si povesteste la tot metroul faptul ca cersetorii castiga mai mult ca noi,ii explica sa se duca dracului, un mos din stanga o aproba si aduce argumente.De azi nu mai sunt fraieri. La urmatoarea statie se suie un tip si incepe sa canta la vioara Desteaptate Romane, femeie fericita ca ala o sa cante degeaba, zambeste multumita. Termina tanarul de cantat...si se plimba prin vagan, un tanar de langa ea ii da 10 mii. 3 Secunde mai incolo baga se scoala indignata de pe scaun si se duce spre iesire.

Prea prostii Romanii astia... ca sa faceti ceva , sau sa nu mai faceti ceva... trebuie sa apara mai intai la stiri ?

2 Comments:

  1. Anonim said...
    Filantropica povesteste cel mai bine fenomenul
    Anonim said...
    Nu stiu daca sunteti din bucuresti, dar in bucuresti exista o intreaga retea bazata pe exploatarea acestor amarati. Capii sunt niste baietasi care traiesc pe picior mare in masini mai scumpe decat aparatamentele voastre

Post a Comment