Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Un weekend la un hotel de lux -concurs - "La InfoPro, eşti plinuţă, eşti draguţă! "

BUCUREŞTI, 27 iun (MEDIAFAX) - Concursul "La InfoPro, eşti plinuţă, eşti draguţă!", susţinut de DJ-ii InfoPro Ernest Fazekaş şi Mihai Livadaru, oferă un weekend de relaxare la un hotel de lux din Bucureşti celei mai apreciate concurente "plinuţe", care îşi postează fotografia pe site-ul www.infopro.ro.
Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, DJ-ii Infopro Ernest Fazekaş şi Mihai Livadaru le invită pe doamnele şi domnişoarele de orice vârstă să arate ţării că nu le e ruşine cu cele câteva kilograme în plus, ba din contră, că se mândresc.
Persoanele interesate să participe la concursul "La InfoPro, eşti plinuţă, eşti draguţă!", pot să-şi posteze, în perioada 25 iunie - 9 iulie, cele mai frumoase poze pe site-ulwww.infopro.ro.
Cea mai apreciată "plinuţă" va fi aleasă în urma voturilor internauţilor care au accesat site-ul InfoPro în perioada 10 - 24 iulie. Premiul va consta într-un weekend de relaxare la hotelul Howard Johnsons Grand Plaza din Bucureşti. Astfel, câştigătoarea va fi cazată pentru o zi în una din camerele de lux ale hotelului, va beneficia de o cină pentru două persoane la restaurantul Avalon şi va avea acces la health club (fitness, saună şi masaj).
De asemenea, în cazul în care câştigătoarea nu este din Capitală, radio InfoPro îi asigură transportul.

Preţul petrolului a atins un nou record, de 141,71 dolari pe baril

Presedintele Romaniei - Adrian Nastase !!!!
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Mamaia, înaintea şedinţei CEx, că este de acord ca fostul premier Adrian Năstase să candideze la Preşedinţia României, dar a arătat că pot exista şi alte candidaturi, între care se va decide într-un Congres al partidului.
"Sunt de acord, dar nu este singura posibilitate, adică suntem într-o fază în care el (Năstase - n.r.) îşi anunţă propria candidatură. Pot să fie şi altele. Aşa ceva se dicide într-un Congres al partidului", a precizat Iliescu, referindu-se la anunţul lui Adrian Năstase privind intenţia sa de a candida pentru funcţia de preşedinte al României

BACALAUREAT-PROBE SCRISE / Varianta 88, 95 şi 1 pentru proba la romana scris a bacalaureatului

La acest examen au fost înscrişi 226.330 de candidaţi. După probele orale au mai rămas în examen 210.773. Au fost respinşi la limba română oral 279 de candidaţi care nu au obţinut minimum cinci, iar la limba modernă 169. Niciun candidat nu a ''picat" proba de limbă maternă, a spus secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar.
De asemenea, Preoteasa a precizat că din totalul elevilor care au susţinut proba orală la limba română (unde au fost ample discuţii privind realizarea subiectelor nr), doar 0,08 la sută au obţinut note sub cinci, iar 38,33 la sută au luata nota 10, ceea ce însemnă că examenul a fost un succes.

0 Comments:

Post a Comment