Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Uita....de tot si de toate pentru putin....uita faptul ca vine bacul in 4 luni,uita de rezolvarile pentru bacalaureat.Uita de problemele de acasa,trebuie sa ii dai bani lui ala...uita,dar nu de tot.o amnezie temporala.

Pana cand...

Copilaria este tot timpul asociata cu vremurile vesele...dar exista si posibilitatea sa fie asociate cu depresii in viitor...cand te gandesti cat de frumos era cand erai mic,nimic nu te distrugea,nu exista stres,probleme,exista doar viatza fericita a unui copil care se bucura din plin de fiecare rasarit,akum abia imi mai aduc aminte daca este seara sau zii.Cum am ajuns in situatia asta,unde am gresit,cand a inceput sa mearga totul spre abis.Sa fie totusi imaginatia noastra si de fapt am uitat doar sa fim fericiti ?
Este o povara sa gandesti, Este o povara sa traiesti.


Nu cred,eu cred ca e o incercare,un joc in care in majoritatea cazurilor iti alegi singur nivelul de dificulatate,de la primul pas facut singur,pana la prima zii de scoala,la pozitia "sociala" intr-un grup.Degeaba a fost x cineva...degeaba ai frati surori sau tovarasi sa te ajute,prieten\a cea mai buna,ei sunt DeGeAbA si nu ma intelege gresit,sunt buni,ce buni,sunt NeCeSaRi in viata asta,dar daca nu ii lasi sa te ajute,este acelasi lucru sa incerc singur sa trec inot lacul morii.

Dar ideea postului asta nu este despre asta,sau cel putin in modul care se intelege.Personalitatea este cheia,fara ea degeaba incerci.Crezi gresit,poti ...

Cum ?

Tu stii mai bine decat mine.

Omul poate fii foarte schimbator,un gest in plus sau in minus poate insemna diferenta intre a ajunge un angajat pe 5 milioane pe luna ( nu suport lei noi,nu inca cel putin ) ,si a fii cel care angajeaza.

Prea multe variabile, la o ora cand de obicei sunt la al 2-lea vis.

4400,nu zic mai mult,cine stie,cunoaste,si cine cunoaste,ma intelege.Prea fuck`t up.Seamana cu ASTA

Si totusi vreau ca lumea sa tina minte postul asta,si nu pentru ce scrie in el (niste aberatii,niste ganduri) ci pentru faptul ca vine vacanta,ultima vacanta pe care o voi mai putea simti cu adevarat.Cea de pasti va fii impartita intre meditatile la matematica,si romane de citit la romana.

Daca fac si un sfarsit pentru postul asta stric tot farmecul lui.

END...or Something like one


0 Comments:

Post a Comment