Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

De ce zambesc,pentru ca in sfarsit am inteles ca pot imbina trecutul si prezentul intr-o amintire placuta,fara sa mai gandesc ca la altii a fost mai frumos,fara sa mai existe invidia normala cand privesti pe altii,care sunt sus pusi fata de tine.Am invatat sa traiesc.

Sunt multe ganduri negative sau porniri pe care ai vrea sa le zici despre film,dar cum sa le ici cad stii ca exista cea mai mica sansa ca tot ce a spus in film sa fie adevarat.Sa fie fereastra catre impacarea trecutului cu prezentul,in cel mai fericit mod.Fara ganduri rele,fara remuscari,fara probleme in viitor.Utopia sa fie un lucru al trecutului.

Cu catma indepartez mai mult de acest FILM,cu atat simt primul trip,si cum efectele lui incepeau sa dispara,ajungand disperat pentru o noua doza,un nou trip.Asa este si cu filmul asta,care nu pot sa il vorbesc delok de rau,stiind ca exista sansa sa regret vesnic un viitor neexistent,daor pentru ca am fost ignorant.Trebuie sa il revad,TREBUIE !!! Un trip superb,devenit Realitate :)

0 Comments:

Post a Comment