Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Speranta TV - o noua televiziune : Marti, 8 noiembrie 2005, Consiliul National al Audiovizualului a acordat licenta pentru difuzarea de programe de televiziune prin satelit de catre televiziunea Speranta TV. Licenta este valabila 9 ani cu posibilitatea prelungirii si va fi administrata de catre SC Dinamic Audio Serv SRL, a Bisericii Adventiste. “Se intrevede o perspectiva luminoasa a lucrarii prin media, o lucrarea pe care Dumnezeu a proiectat-o pentru timpul sfarsitului”, a declarat pastorul Nelu Burcea, Directorul General al Centrului Media Adventist. Asa cum se exprima Cristian Panaitescu, regizorul Hope Media, “suntem bucurosi sa ne aliniem televiziunilor cu acoperire nationala (Realitatea TV, Antena 3, TVR1) cu ajutorul tehnicii noi digitale de transmisie (DIGI-TV), care nu este mai veche de cinci ani.” Intr-adevar, “visul a devenit realitate. Mesajul adventului”, declara pastoral Liviu Dumitrascu, directorul de programe video, “va intra de acum in fiecare casa.”

Articolul asta l-am gasit pe biserici.ro . Trec peste numele foarte inspirant :))) Sunt curios de ce nu a ajuns si pe Cablu Tv,poate imi revenea si mie speranta macar.DAr Stirea asta m-a last rece cand am vazut un articol mai interesant.

Biblia pe telefonul mobil

Cu ajutorul lui Dumnezeu lui si prin voia Sa, a fost lansata pagina de Internet "Biblia pe telefonul mobil" la adresa http://www.biblephone.net .Impreuna cu echipa Intercer si in mod deosebit prin contributia substantiala a lui Lucian Mihailescu, acest proiect a prins chip si avem convingerea unei mari lucrari spre slava lui Dumnezeu.Nici nu imi vine sa cred ca dintr-un graunte de mustar poate sa creasca "un copac asa de mare", dupa cum sta scris in Sfanta Scriptura.Va fi un site interconfesional, destinat tuturor celor doritori sa aiba Biblia impreuna cu ei indiferent de timp sau de ocazie.Suntem acum in perioada de tranzitie si pagina se va dezvolta pe parcursul urmatoarelor saptamani, dar tot ce este postat este functional si util.Perspectiva acestei lucrari este de a oferi tuturor celor credinciosi indiferent de confesiune sa studieze Sfanta Scriptura. De aceea sunt binevenite toate persoanele doritoare din toate bisericile: ortodoxa, catolica, protestante, neo-protestante.Va incurajam sa transmiteti aceasta stire la cei cunoscuti fiindca oportunitatea de a avea instalata Biblia pe telefonul mobil este extraordinara.Spre slava Celui ce ne-a iubit si Si-a dat viata pentru noi,Octavian LUPU

Huuuuuuuua ba :)))) nui nimik sacru la voi ?

0 Comments:

Post a Comment