Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Intr-o Romanie in care toti stam si visam la trecut... la ce a fost... la clipele frumoase ce au trecut putini se gandesc la viitor.As vrea sa pot sa ma imaginez plimbandu-ma prin Cismigiu cu aceasi fata cu care m-am plimbat si ultima data,asta dupa ce ii va trece supararea pe mine,dar e mult mai usor sa traiesti in trecut....ai ceva palpabil.... ceva adevarat care a fost...si oricat te-ai da cu curul de pamand tot va exista.Romania este o tara de emo.DA ai citit bine... Romanii simt si traiesc EMO si nici macar nu stiu .Toate babele care isi plang de mila si il venereaza pe Ceausescu mai rau decat face generatia tanara cu Kurt Cobain.Atat de rau au fost indroctrinati incat unica clipa de fericire vine lunar intr-un plic.Si vine ca sa ce ??? sa ii bagi in medicamente sa mai poti sa iti tarasti corpul istovit prin autobuze inca o luna... timp in care mai interactionezi cu alte babe si mosi care te inteleg..si simt aceasi chestie... (wow copii emo nu fac si ei asa.. se strang si raman unitii pentru ca altcineva nu ii intelege ,plangandusi de mila) . Si urasc orice e nou si ciudat din punctul lor de vedere... suntem SUNTETI un popor d oameni indobitociti aflati intr-o stare d somn a ratiunii si suntem sunteti mentinuti in starea asta d peste 50 de ani.Urasti tot ce e nou si totusi vrei sa se schimbe ceva,pentru tine..pentru mine... pentru Romania... grozava gandire mai aveti .


Apoi vine generatia rate , proaspat iesita si ea de sub comunism , dar cu alte probleme.. odraslele lor si bani . Niste oameni care nu mai au timp sa-si exploreze emotiile,pana ajung sa isi ia fiul din sectia de politie si se intreba cum s-a ajuns la asa ceva.Atata munca incat ajungi sa o consideri pe menajera mama,iar asta e trist.Va dau dreptate dar as fi fost mai fericit daca nu divortati!!! .Genul de generatie care sufera in tacere,inghite in sec si continua sa se trezeasca in fiecare zi ca sa se duca la o munca pe care nu o suporte, cu un sef pe care nu il suporta ... cu mai multe regrete decat o maicuta care si-o trage cu preotul.Daca esti femeie si te plimbi pe undeva... de curiozitate dute si bagate in semaa cu alta femeie.. vorbeste tu putin si apoi spunei despre copii tai ca nu te intelegi bine...sa vezi cu o sa inceapa sa povesteasca si sa isi planga de mila pana la epuizare.O alta generatie ratata,melancolica ,din care doar vreo 1200 de persoane ajunge sa isi gaseasca fericirea si locul de cinstre intr-o statistica.





.Emo nu insemna freza... insemna mentalitate..care devine tot mai prezenta in orice patura a societatii.Daca in loc sa iti tai venele sau sa iti faci o freza data peste ochi... bei de iti rupi capul la 15 ani...


O SA SCRIU MAI MULTE ZILELE ASTEA

0 Comments:

Post a Comment