Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Noi tot ne vom vedea sambata deci pentru doritorii si mai multe detalii,nu ezitati sa ma contactati


... in fata la TNB , intre orele 14 si 18!

ATENTIE !!! Sa luati cu voi un marker si un carton sau ceva mai rigid. Ne vedem maine la 14:00 la tnb
Cum a pornit toata ideea...

Cateodata, o imbratisare e tot ce ne trebuie.

‘ Imbratisari gratuite ‘(free hugs) este o poveste adevarata dar si controversata despre viata a lui Juan Mann, al carui singur obiectiv era sa imbratiseze un strain si sa-i lumineze viata.


In aceasta era de incomunicabilitate si lipsa de contact uman, efectele campaniei ,,Imbratisari gratuite ‘’ au devenit extraordianre.


Pe masura ce simbolul acesta al sperantei umane s-a imprastiat prin tot orasul, politia si autoritatile au INTERZIS campania Imbratisari Gratuite. Ceea ce vedem atunci este adevaratul spirit al umanitatii unindu-se.


In spiritul campaniei Imbratisari Gratuite, trimite asta unui prieten si imbratiseaza un strain. Pana la urma, daca poti atinge o singura persoana..,


Cum a inceput totul :
Locuiam in Londra cand intraga lume mi s-a prabusit si a trebuit sa ma intorc acasa. Pana cand am avionul meu a aterizat in Sidney, tot ce mai aveam era o valiza plina de haine si o lume de probleme. Nimeni sa-mi ureze bun venit, nici un loc caruia sa-i zic »acasa« . Eram turist in orasul meu natal.


Stand acolo in terminalul de la sosiri, privind alti pasageri intalnindu-se cu familia sau cu prietenii ce ii asteptau, cu bratele deschise si cu fete zambitoare, imbratisandu-se si razand impreuna, vroiam si eu pe cineva sa ma astepte si pe mine. Sa fie fericit ca ma vede. Sa-mi zambeasca. Sa ma imbratiseze.


Asa ca am luat un carton si am facut o pancarta. Am gasit cea mai aglomerata piata in oras si am tinut pancarta sus, cu ,, Imbratisari Gratuite’’ scris pe ambele parti.


Si pentru vreo 15 minute, oamenii parca se uitau prin mine. Prima persoana care s-a oprit m-a batut pe umar si mi-a povestit cum i-a murit cainele in dimineata aceea. Cum acea imineata a fost implinirea unui an de la moartea singurei sale fiice. Cum tot ce ii trebuie acum, cand se simtea singura pe lume, este o imbratisare. Am ingenuncheat si ne-am imbratisat. Cand ne-am despartit, zambea.


Fiecare are probleme .Si cu siguranata ale mele nici nu se compara. Dar sa vezi pe cineva care odata era incruntat, zambind, chiar si pentru un moment, merita de fiecare data.


Mersi Madalina pentru traducere

Ne vedem sambata .

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba sa se uite la filmuletul acesta,care intr-un an a strans peste 18 milioane de vizionari pe youtube.

6 Comments:

  1. Anonim said...
    Foarte foarte tare! I'm in!
    Anonim said...
    i'll bne there :)
    abia asteeeept :)
    Anonim said...
    uuu tare..people will come.. vestea s-a raspandit repede :)
    SniX said...
    wow.. must go.. must make ppl feel better..I must... hug you!!! hehe.. ma gasiti acolo:D
    Costin said...
    Wow, genial, initiativa laudabila

    la urmatoarea vin si eu, sa ma anuntati cand mai e
    Anonim said...
    Ma coi asta-i ideea mea. Eu puneam super des asta la status cu "free hugs". Pe mine ma apuca la ore fixe, scuzele voastre care sunt? =))

Post a Comment