Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Vom organiza impreuna o noua actiune de protest
care sper sa se bucure de un puternic impact mediatic.
Miercuri 24 octombrie intre orele 16.30 - 18.00
in Piata Universitatii (pe platoul din fata Teatrului National)
vom prezenta o sceneta foarte haioasa cu titlul
"Intemnitarea elevilor si studentilor in Catedrala Bantuirii Neamului"
Toata actiunea va fi un protest indreptat in mai multe directii:
1. 30 de milioane de RON acordati ilegal de guvern din bani publici pentru Catedrala Mantuirii Neamului
2. Abuzurile religioase din scolile publice (elevi obligati sa asiste la rugaciuni colective, prezenta ilegala a icoanelor in foarte multe dintre scolile publice, obligativitatea religiei in multe cazuri unde elevii nu sunt informati ca au dreptul sa nu urmeze ora de religie, manualele intolerante in care te calca masina daca faci faci "fapte rele" sau esti un ratacit si bolborosesti cuvinte fara sens daca nu esti ortodox, etc)
3. A doua zi dupa manifestarea de protest vom initia o actiune in justitie impotriva [%$%#$%$# (prea multe detalii poate afla spioni :D )
4. Vom demara o campanie pentru salvarea unui urs detinut ilegal si chinuit la Manastirea Cotmeana (de langa Ramnicu Valcea).
Cu prilejul actiunii de protest si pe internet si in fata Teatrului National vom strange semnaturi pentru o petitie catre autoritatile statului.
Va fi mare nevoie de ajutorul vostru asa ca va rog sa participati la aceste intalniri pregatitoare si sa aduceti cu voi cat mai multi colegi dispusi sa dea o mana de ajutor.
Cu multumiri anticipate,
Remus

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Foarte tare.... taman de ziua mea... :))
    Ar fi cadoul perfect sa iasa ceva din toata faza asta, la cat de mult "simpatizez" eu cre(s)tini ortodocsi, biserica ortodoxa and other shit like that...

Post a Comment