Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Oameni dornici de putere , faima sau doar cu idei diferite fata de ce democratia ne baga pe gat au existat de cand lumea. Dar viitorul nu suna bine....iar cei de la connex nu aveau de unde sa stie ca va aparea youtube si alte chestii. Acum 50 de ani existau cazuri..dar nu aveau sa ajunga atat de mediatizate precum este posibil azi. Si controlul armelor era mult mai strict. cum am mai zis mai demult Religia este necesara... ea te face sa zici cand se intampla asa ceva... omul era nebun...inebunise... uitase sa creada... si daca bag 2 rugaciuni eu sunt sfant... Daca un popa ar face acelasi lucru , am lua AK-47 si ar impusca 30 de credinciosi... tot la fel ar fi.... a inebunit... CE convenabil :)) Te speli frumos pe maini si tu nu ai nici o vina.. Castigi bani, asa a vrut dumnezeu, iei cancer si o sa morii.... asa a vrut dumnzeu. Penibil !.

Nu zic ca omul avea dreptate... vreau doar sa demonstrez ca nu era nebun...

NEBÚN, (Om) care suferă de o boală mintală; alienat, dement. 2. Adj., s.m. şi f. (Om) lipsit de judecată dreaptă, de raţiune; (om) nesocotit, necugetat, nechibzuit.

JUDECÁTĂ s. 1. v. inteligenţă

DREÁPTĂ, 2. (Despre oameni) Care trăieşte şi lucrează conform dreptăţii, adevărului, omeniei, binelui; cinstit, integru, cumsecade. ♦ (În limbajul bisericesc) Cuvios, cucernic. drept-credincios = care face parte din Biserica creştină ortodoxă; bun creştin. 3.

Daca luam definita la nebun si luam om lipsit de judecata dreapta , adica inteligenta binelui observam ca nu era nebun.


Ce este trist ca pe viitor vor fi din ce in ce mai multi...uni care nu aveau curajul sa faca asa ceva si acesta era doar unu dintre gandurile lor ratacite intr-o mare de ganduri... dar acum el poate afla si opinile altora care gandesc la fel... gandurile... fiind mult mai usor sa se hotareasca...

Doar traim intr-o societate in miscare... totul este extra rapid. Nu mai faci mancare... mananci la fast-food ,nu mai faci o ciorba pui un pliculet si gata... referate ? iei de pe google si modifici numele... Si o poveste interesanta pe care mi-a spus-o o colega de grupa :

Ea vrea sa adopte un copil.. a sunat ea la sediu..vorbeste cu aia... si apoi tipa ii spune prietenei mele... :

- Sa veniti la 5 jumate sa sediu sa vedeti marfa

A ramas tipa masca... MARFA ?? Dar ce sunt copii astia ? Expozitie ?

Si pentru cei care nu au prins faza cu atentatul... asteptati sa se dea legea armelor si in Romania si o sa puteti sa relatati .... poate chiar liceul vostru va fii cel norocos.

Love me, hate me, comment me .

0 Comments:

Post a Comment