Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Tigara iti ia 2 min din viatza.....sticla de bere iti ia 7 min din viatza........SCOALA ITI IA 7 ORE pe zi DIN VIATZA........ deci scoala nu e buna pt sanatatea noastra !! da mai departe dak nu esti tocilar (mass)

Deci sa incepem... "Tigara iti ia 2 min din viatza" , asta e discutabil... poate si mai mult... berea la fel.. Dar scoala iti ia 7 ORE .... ok... da, asa e... daca te duci si sambata si duminica...

Dar tu de ce mai mananci ? - mancarea iti ia 30 de minute din viata
De ce mai dormi ? Pierzi vreo 8 ORE ...
De ce mai intri pe mess... inca o ora pierduta...

Daca luam iti ia... si punem iti iroseste ajungem la asa ceva :

IROSÍ, irosesc, vb. Refl. (Despre oameni) A depune eforturi (mari şi) inutile într-o anumită direcţie.

Iar inutile insemna :
INUTÍL, -Ă, inutili, -e, adj. Care nu este folositor, care nu este util, care nu serveşte la nimic; nefolositor, neutil. ♦

Dar tu unde ai invatat sa numeri...sa citesti... ? Sa gandesti sa formulezi propozitii ca sa citesti acest MASS tampit ? La televizor ... ? pe strada... ?

Nu stau sa imi continiu ideea ca trebuie saplec sa imi cumpar un sacou pentru o plecare pe la sfarsitul lunii... dar va spun niste sfaturi.

1. Nu mai trimiteti mass-uri
2. Daca trimiteti macar sa fie ceva amuzant... nu o aberatie care este amuzanta pentru copii de 12 ani.... care sunt de genu hai sa lipim guma pe scaunu lui ala... sau i-a murit masa lui Xulescu... hai sa facem caterinca de el.
3. Daca nu va puteti abtine macar impuscativa :)

0 Comments:

Post a Comment