Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina. Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!

Un betivan vine la doctor si ii spune ca este bolnav. Doctorul il consulta, dupa care ii spune: -Nu pot sa pun diagnosticul maladiei dvs. Cred ca de vina este alcoolul. -Nici o problema, d-le doctor, am sa vin cand sunteti treaz.

Un tigan intra intr-o carciuma si se aseaza la bar. Se uita la barman, barmanul la el, pret de cateva secunde. - Un rom, zice tiganu'. - Te-am vazut, da-te dracu'!

Un ardelean si un lepros stau in inchisoare. La un moment dat, leprosului ii cade o ureche... o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade nasul... il ia si il arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade un deget... il ia si il arunca pe geam... Ardeleanul nu mai suporta: -No, dupa cum bag de sama, 'mneata vrei sa evadezi!

Un ardelean vine acasa mai devreme de la cimp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gifiind... - Ce-i, ma nevasta, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cind copilul lui de 4 ani zice: - Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala... Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: - Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul?

In Ardeal se striga vecinii de pe-un deal pe celalalt: - Maaaa...vecinee!... - Care-i baiu maaa?!... - Tu ce-ai dat la vaca ta cind o fost beteaga? - "Duralen" maaa!... Trece o saptamana... - Maaa...vecinee! - Ce-i baiu maaa...? - Da-poi ce-ai zis c-ai dat la vaca ta cand o fost beteaga? - "Duralen" maaa... - Pai da' vaca mea o murit mai!... - Si-a mea maaa

Un ungur un francez,un american si un roman mergeau cu vaporul...la un moment dat vaporul se scufunda si unul dintre ei spune: -Ba io m-arunc,zice americanu....LONG LIVE AMERICA!! Si sare.... Sare si francezul....VIVE LA FRANCE!! Si se arunca.. Sare si romanul....TRAIASCA ROMANIA !! Si il impinge pe ungur in apa....

Un roman calatoreste cu trenul cu un ungur. La un moment dat, ungurul il intreaba pe roman: ce scrie pe geam? El ii raspunde: "nu scoateti capul pe fereastra!" - Si mai jos? - Acelasi lucru dar in franceza. - Mai jos? - In engleza. - Mai jos? - In italiana. - Dar in ungureste nu scrie? - Nu, voi aveti voie.

Este adevarat ca Funar are sange de ungur? R: Da, pe capota masinii.

Profesoara: Copii, ce ne da porcul? Un elev: Carne! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii, ce ne da gaina? Un elev: Carne si oua! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii, ce ne da vaca? Un elev: Teme pentru acasa!

In vestul salbatic intra un tip intr bar se duce la barman si ii cere un pahar de wisky. Dupa un timp ii zice barmanului: - Barman, ce dai daca ridic paharul asta de wisky fara sa il ating, dai o sticla de wisky? - Dau ma, dau. Se concentreaza tipul, ridica paharul, toata lumea aplauda, primeste sticla de wisky se uita prin bar si zice... - Acum sa fluiere careva! Cineva din bar fluiera si paharul se lasa usor pe tejghea. Dupa inca vreo 2 zile vine tipu repeta aceeasi faza cu o masa cu pahare pe ia, iar dupa o saptamana vine si ca de obicei cere un pahar de wisky, se uita prin bar si vede un mosulet amarat intr colt, la care ii zice barmanului: - Barman, dai o naveta de wisky dak ii ridic scula mosului ala? - Dau ma, dau... Se concentreaza tipu... se concentreaza, se ridica

1 Comment:

  1. Anonim said...
    cam vechi, da' bune :)
    la ultimul parca moshu' zicea ca-mpushca pe cine fluiera...

Post a Comment