Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

In octombrie va povesteam despre un site interesant cu confesiuni online si anume nobo.ro .

Acum va arat partea a 2 a celor mai interesanta confesiunii online

668934654

am bacul anul acesta si simt ca nu mai am forta sa trec si peste hopul asta...mi-e teama sa vorbesc cu ai mei despre asta pentru ca se enerveaza la mine si tipa si prietenul meu la fel...nush ce sa fac si cum sa-mi gasesc linistea daca nu intru la facultate viata mea este o esesc total...mi-e frica

593927678

am facut sex cu prietena mea.. dar ma gandeam la un film in care un tip facea sex cu o capra.. si ma imaginam in locul tipului, toate bune si frumoase pana am vomitat pe pretena dar am continuat sexul pana am terminat. Oare sunt bolnav? Oare am ceva? e prima data cand mi se intampla... sa consult un specialist?

441803855

la petrecerea de revel m-am kkt in chiuveta , nu pot sa creeeed, numai prostii fac knd ma imbat. si daca mai e adevarat si ce au spus cei care or fost la petrecere.....da' sper sa nu.... ei spun ca am facut-o cu 2 !! asta n-o mai cred pentru ca eu ma simt exact ca inainte... sa merg la un control?

256758897

am intrat pe calculatorul tatalui meu de curand unde am gasit foarte multe materiale porno si erau foarte la vedere!
nu stiu daca sa ii spun mamei, perversu dracu!

430841906

sunt baiat si am un obicei ciudat: fur un sutien de-a lu mama si mi-l pun apoi ma uit la bustul meu in oglinda in timp ce ma masturbez.ma tot gandesc ca o fi ceva forma de narcisism..ideea e ca ma inspaimanta gandul de a afla mama ce fac.

942482667

cand eram pe la 15-16 ani am vrut sa ma sinucid ca ma stresa tare matematica si fizica, mama era bolnava, rea si depresiva, tata nu traia si nu aveam cizme sa merg la liceu si eram saracaciosa rau intre ceilalti colegi...eram rau de tot.....acum miros a cel mai fin parfum, am haine cate vreau, imi cumpar tot ce vreau.....bine ca nu m-am sinucis atunci

590794995

doammne si cat radeam.. cat de .. pragmatica ironica nepasatoare si nesimtita eram.. pana sa patesc pe pielea mea.. cat obisnuiam sa rad de toate proastele pe care le intalneam si care boceau pentru cate un baiat... credeam ca sunt eu viteaza vitezelor si ca eu niciodata nu o sa fac asta ....
ghici ce!... astept sa ma urc si eu pe gard si sa se rada de mine.. sa stau asa in vazul tuturora...
nu plang... nici nu am de gand dar ma simt secatuita, simt ca sunt praf si ca imi fac sperante degeaba .. realizez cat de stupide sunt femeile cand iubesc ... orice miscare orice gest orice privire a inculpatului este analizata ca un "wow!! ai vazut??!"
hehe! si cand ma gandesc ca eu eram aia bitchy..

288439372

cand citesc confesiunile altora realizez cat ne lipsita de originalitate sunt. ma gandesc aproape zilnic la moarte, desi sunt, spun altii, in floarea tineretii... maturisesc ca nu m-am simtit iubita de mai bine de 7 ani. si mi-e greu sa traiesc stiind ca n-are nimeni nevoie de mine. e greu. am devenit un robot ce munceste pentru a-si plati facturile. si ma-nspaimanta imaginea mea, acum.

662728970

cand eram mica , pe la 6 ani m-a abuzat sexual bunicul prietenei mele . parintii mei nu stiu asta, nici nu vor sti

565016640

imi tin motanul inchis in camara pe 2 m patrati.....imi pare rau de el dar altfel distruge toata caas si inebunesc eu...imi pare rau pisoias!

962829948

numai mie mi se intampla toate porcariile....tin minte ca odata, vreo 4 ani in urma a venit iubitul meu de atunci sa ma ia cu masina la plimbare si m-a pus sa stau pe bancheta din spate ca in fata statea el cu un prieten.....imi amintesc ca as fi facut scandal daca chestia nu s-ar fi intamplat in fata blocului meu si nu am vrut sa atrag atentia vecinilor la ce magarie mi-a facut si mai ales nu vroiam sa stie sora mea ce fraiera ma considera dobitocul........acum, de curand dupa indelungi milogeli ca sa ma culc cu el (care ma adusesera in pragul disperarii si al rabdarii) care au tinut luni de zile am facut sex cu un tip (care ar fi putut fi potential si am zis ca eu ca imi palce de el oricum chiar daca nu e potential)....dar sa vezi ce am patit....urat de tot... m-a tinut cateva seri dupa eveniment de vorba daca ne nimeream online si pe urma m-a pus permanently offline....inainte acelasi tip ma sufoca cand intram pe mess si niciodata nu se ascundea de mine dar deh...acum isi atinsese scolul.....mie imi vine sa vomit cateodata de ce jeguri se dovedesc oamenii in final.......nu stiu de ce se tin de capul meu toti idiotii si ce vor atata de la mine....imi vine sa si plang!
370311873

sunt baiat am 27de ani. faza e ca am inceput sa ma emotionez la orice kkt. ma uit la un videoclip a lu morandi si gata imi vine sa plang,bine nu cu lacrimi,dar stiti voi senzatia.sau la vreun film de dragoste plm. o fi din cauza ca m-am indragostit de o colega de la munca?ce draq am ca nu mai am 14 ani si nu aveam senzatii din astea inainte?

854210502

am 14 ani si pana acuma am facut sex cu vreo 50 de baieti si fete (nu-s bisexuala dar ma mai apuca cateodata). am facut sex normal, anal si oral. dar de la un timp imi place la nebunie sexul anal. ma simt super bine, mai ales daca el e 'dotat' bine.

prietena mea spune ca sunt cam sado-maso fiindca imi place oarecum sa ma doara, sa ma mushte..... nush ce-i cu mine!? nu vreau sa creada cei din jur ca sunt curva. am o vecina care are 19 ani si e virgina. doamne cum rezista??? eu am facut-o prima oara la 12 ani! inainte de abia asteptam sa imi vina ciclul sa fiu si eu mare sunt bine dezvoltata pentru varsta mea asta zic toti, cei mai multi imi dau 17 ani)

in seara asta sunt singura si cred ca il chem pe colegul meu sa o facem. ii place de mine, dar nu vreau sa fiu cu el deoarce asta ar insemna sa o fac doar cu el, ori mie imi place "nou"-ul. el spune ca nu l-ar deranja asta, daca tot pe el l-as iubi, dar mas simti eu naspa. ce ar zice cei din jur? oare sunt dependenta?? oricum ar fi daca pot si imi place.... asta este.....cine ma invidiaza pentru viatza mea....treaba lui

895645905

m-am saturat!!! m-am saturat sa vad cupluri fericite la petreceri..pe strada....oriunde in jurul meu...si eu sa stau singura...simtind cu fiecare clipa care trece ca ca voi ramane asa mereu....am senzatia ca nu voi sti niciodata cum e sa fii cu cineva care sa te asculte...caruia sa ii pese de ce simti....
i hate this world where there is nobody for me......

575199358

sunt un mare prost. am inceput sa fac laba din a 5 a
acum am aproape 19 ani si nu stiu cum sa ma mai scap de ea. am incercat de zeci de ori sa ma las dar degeaba. de cate ori am incercat tot de atatea ori m-am apucat iar . Simt ca nu mai am control. De vreo doi ani sunt intr-o depresie continua....din cauza ca m-am masturbat in exces si asta a dus la altele...insomnii,stari de confuzie...am ajuns in asa hal ca nu mai stiu nici cine sunt....parca as fi drogat. parca nu mai sunt constient de ce se intampla in jurul meu. m-am distrus cu mana mea(la propriu). oare o sa mai fiu vreodata cum eram inainte? habar n-am. Niciodata nu am renuntat la laba mai mult de o sapt-doua. ce pot sa fac...cum sa fac sa renunt? de fiecare data cand zic ca ma las stau vreo doua zile linistit dupa care incepe sa-mi se deruleze in minte craci, p**de , cururi , tate si toate alea... Parca sunt un animal.... nu ma obsedeaza sexul dar am ajuns sa fiu dependent de laba. azi e 29 decembrie 2007. o data cu anul ce va veni vreau sa incerc inca o data sa ma las. si de data asta o sa ma las si nu o sa ma mai apuc vreodata.

523969518

Porc idiot ce esti!!! din cauza ta nu mai pot avea nici o relatie fericita!! ca ma gandesc la tine! ca ii compar pe toti cu tine! am o scarba pentru toti baieti! am un prieten minunat care ma iubeste...dar ma impiedica ceva...TU!!

292314621

deabia astept sa impodobeasca astia bradu ala de la unirii , o sa fiu singuru punkist care sta pe banca si fumeaza sictirit in timp ce "toate cuplurile" si "familile" vesele se holbeaza la bradu ala gigantic ...in schimb eu o sa ma scald intr-o depresie post-violenta fumand continuu si ...cred ca imi iau si niste beri, cheers!

3 Comments:

  1. Anonim said...
    ai citat cam mult.seamana a spam ce faci tu. nu este?!
    Badita Florin said...
    Inteleg unde vezi asemanarea....dar eu zic ca maxim este reclama..
    Anonim said...
    ``Nu m`as putea combina cu asta nici sam`i dai bani!`` ziceam si eu odata` intr`o zi din martie..
    Si am ajuns impreuna de 3 ori ..si il iubesc, si il vreau ori de cate ori il vad si nu ma pot satura sa`l sarut, sa`l ating sau sa ma uit la el :|
    Intr`o zi m`a lasat ptr o prietena. Atunci am simtit ca`mi cade cerul in cap, ii vedeam pe toti impotriva mea. Nu ma mai vedeai razand, eram tacuta, pierduta in lumea mea si cu capu in nori...
    A trecut 1 an si 5 zile de atunci..si tot ce am simtit in prima zi persista in mine. Am mai avut 2 relatii..dar oare de ce nu pot trece peste el?
    Si astazi cred ca suntem pe cale sa fim a 4a oara impreuna..Daca ajung ziua, voi fi cea mai fericita fata de pe pamant!

Post a Comment