Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Internetul – Suntem atat de apropiati unii de altii, incat, daca ramanem fara curent ne pierdem 80 % din prieteni, vacantele, petrecerile, iesirile in oras si inregistrarile amuzante .

Internetul inseamna sa fii conectat cu lume, cu toti, la un nivel asa cum nici o civilizatie nu isi putea imagina vreodata.Dorim WIFI pentru a ramane conectati si cand mergem la WC. Ajunsi la tara observam peisajele frumoase,dar gandul ne sta la cum sa le imortalizam pentru a putea sa uplodam pozele pe Flickr .

Ramas fara internet, esti nevoit sa folosesti telefonul mobil pentru a iti satisface nevoia de a fi conectat la tot ce se intampla. Si cum mai nou se poarta abonamentele cu minute nelimitate, poti vorbi si in somn,cu capul pe perna si mobilul pus la incarcat pentru a-ti satisface nevoia de a stii la 3 dimineata cu cine o sa te plimbi a doua zi. Dezavantajul: trebuie sa raspunzi cerintei populatiei de a stii unde esti si de ce nu raspunzi. La telefon sau pe Messenger.

Nu ma opun Internetului si nici tehnologiei.Nici nu imi doresc.Nu imi place sa stau pe loc, asa ca de saptamana viitoare in cel mai scurt timp, dupa ce voi gasi hosting si voi face si site-ul, ma veti putea gasi la urmatoarea adresa : BADITAFLORIN.COM

1 Comment:

  1. Marie Jeanne said...
    asa domle

Post a Comment