Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

De 1 Aprilie imparteam beri in stanga si in dreapta, mai ales ca erau si floriiile, respectiv ziua mea. Acum ma duc sa saracesc pe domnul google de 280 de $ . Acum un an eram mai credul si credeam ca un Roman a depasit recordul de masturbare , si inca cred ca asa este...doar ca nu exista inca studiu. Si anul acesta se face la fel, dar deja e veche faza. Dar prefer ceva oldies decat acest mass :

urs veronica: uit-o cioara...uit cum zboara!!!!pt.voi de 1 aprilie

Pierdut ultimul neuron, il declar nul ?

6 Comments:

  1. Anonim said...
    :(
    Anonim said...
    ce rezolvi, postand asta?...te dai mare? daca ea e IDIOATA, fii tu DESTEPT sau...
    prostia e ceva ce se vinde prea ieftin asa ca...traiasca romania si-n liniste poporu'.purtam blugi de firma si, de fapt "oneste bibere"& gambata's wordsX-(
    Anonim said...
    pentru cel de mai sus..
    Tipule tin sa iti zic ca ai dreptate, prostia se vinde la noi in tara ieftin. Dar MULT. Adica echivalentul a ceva ehilibrat intr-o tara normala [ceea ce Romania nu e].
    Asa ca incercam sa ne adaptam si vindem orice, cat mai mult si de oriunde:).
    Si aici nu e vorba decat ca a incercat sa evidentieze retardismul unora. Lipsa pana si a ultimului neuron de rezerva. Oameni care au IQ'ul negativ..
    Si lumea exact asta trebuie sa vada;)
    Anonim said...
    nicio problema....lumea vede si altceva...cei cu IQ-ul sub limita REZISTA pe cand ceilalti....vai de mama lor!!!(uita-te in jur, nu te injur)
    ink o dat vorba lu' Lapusneanu
    " prosti, dar multi" si nu te mai lega de ...IDIOTI... gaseste-ti alte victime...ca doar la tine e cutitul!!!
    Anonim said...
    n-ai ce posta, mai omule....site de 2 lei daca te legi de toti(credeam ca esti mai RAFINAT,dar no tie place sa te cobori la nivelul unora....fuck u-avea dreptate cel dinaintea mea prosti, dar multi!te anunt ca lupti degeaba cu PROSTIA din romania
    Anonim said...
    Recordul masturbare :)) Apropo La multi Ani ...!! nu e momentul dar nah :)) Si faza cu berile :X:X:X

Post a Comment